Met het oog op de

Toekomst

Meer informatie

Kennispakketten 

 • JPNL Start
  12 punten deskundigheidsbevordering nu voor €499,-*
 • JPNL Next
  12 punten deskundigheidsbevordering + 14 punten reflectie nu voor €1.099,-*
 • JPNL UP
  12 punten deskundigheidsbevordering + 24 punten reflectie nu voor €1.599,-*
 • JPNL PRO
  30 punten deskundigheidsbevordering + 24 punten reflectie nu voor €2.499,-*
 • JPNL PRO+
  60 punten deskundigheidsbevordering en 60 punten reflectie over een periode van 5 jaar. Nu voor €5.599,-* per deelnemer.

* Onze prijzen zijn per persoon en exclusief BTW. Uw pakketvoordeel bedraagt 20%.

Als jeugd- en gezinsprofessional houd jij je natuurlijk het liefst bezig met datgene waar je goed in bent. Namelijk het uitoefenen van jouw vak! Dit vraagt voortdurende professionele ontwikkeling. Om zo de kwaliteit van de zorg en jouw vakbekwaamheid te behouden én te vergroten.

Jeugd- en gezinsprofessionals dienen elke vijf jaar te voldoen aan de door het beroepsregister (SKJ) vastgestelde eisen ten behoeve van herregistratie. Naast relevante werkervaring houdt dit concreet in dat jeugd- en gezinsprofessionals elke vijf jaar geaccrediteerde deskundigheidsbevordering (60 punten) en reflectie (60 punten) moeten volgen en registreren. Hiermee mogen zij hun vak blijven uitoefenen. Om (zelfstandige) jeugd- en gezinsprofessionals te ondersteunen bij het bereiken van deze doelstelling op een toegankelijke, snelle en professionele manier hebben wij het Kennispakket Jeugdhulpverlening ontwikkeld.