Masterclass 11 december 2024 – Complexe Woningaanpassingen

Nuland
Halve dag
 349,00 Excl. BTW
 349,00 Incl. BTW

Als Wmo-consulent word je regelmatig geconfronteerd met (complexe) woningaanpassingen. Hoe ga je hiermee om? Welke beslissingen moet je nemen? En vooral, hoe vind je uiteindelijk een oplossing? Tijdens onze Masterclass Complexe Woningaanpassingen: Verhuizen versus Verbouwen ga je hier dieper op in. Deze masterclass is specifiek ontwikkeld om je te ondersteunen bij het vinden van innovatieve en effectieve oplossingen voor de meest complexe situaties met betrekking tot verhuizen versus verbouwen.

Wat maakt deze masterclass zo boeiend? Iris begrijpt als geen ander de uitdagingen die gepaard gaan met het oplossen van complexe woningaanpassingen; verhuizen versus verbouwen. Ze heeft ervaren dat dergelijke aanpassingen vaak het verschil maken in het leven van mensen. Daarom wil ze deelnemers aan de masterclass helpen en samen met hen nadenken over concrete casussen.

 349,00

Iris Hoeijmakers

De interactieve Masterclass is samengesteld door onze docent, Iris Hoeijmakers. Ruim 25 jaar geleden studeerde Iris af als ergotherapeut en betrad al snel de advieswereld. Sinds 2004 is ze actief als zelfstandig adviseur op het gebied van letselschade, een schat aan ervaring die ze graag met jou deelt tijdens de Masterclass.

Wat kun je verwachten?

De Masterclass is interactief en biedt inzicht in de uitdagingen waarmee professionals worden geconfronteerd. Je leert hoe je op maat gemaakte oplossingen kunt bedenken en ontdekt hoe je samen met anderen innovatieve oplossingen kunt vinden. Hoewel vragen kunnen worden gesteld, ligt de nadruk vooral op het opdoen van nieuwe kennis en het verkennen van mogelijke oplossingen. Deze Masterclass biedt een interactieve ervaring waarbij je de kans krijgt om vragen te stellen, samen te brainstormen en waardevolle inzichten te delen met andere professionals. Door een diverse groep mensen met verschillende achtergronden en kennisniveaus samen te brengen, kun je leren van elkaars ervaringen en ideeën.

08:45 – 09:15 uur – Inloop en kennismaken met collega’s

09:15 – 10:45 uur – Start interactieve Masterclass waarbij we samen gaan brainstormen en vragen beantwoorden

10:45 – 11:15 uur – Pauze. Netwerken met collega’s uit het werkveld en tijd voor het bezoeken van diverse kennispartners

11:15 – 12:45 uur – Vervolg interactieve Masterclass waarin we verder gaan werken met de casus

12:45– 13:00 uur – Afsluitende lunch met tijd voor het bezoeken van diverse kennispartners

Voor wie?

De Masterclass Complex Woningaanpassingen: Verhuizen versus Verbouwen is gericht op Wmo-consulenten, professionals die werken met woninggerelateerde vragen en anderen die betrokken zijn bij complexe situaties op het gebied van woningaanpassingen. Deze masterclass is geschikt voor zowel ervaren professionals als voor hen met jarenlange ervaring. Het biedt waardevolle inzichten en praktische tools die direct toepasbaar zijn in de praktijk.

Locatie

De Masterclass van 11 december vindt plaats in Nuland.

Van der Valk hotel Nuland.

Rijksweg 25, 5391 LH Nuland.

Parkeren kan gratis bij Van der Valk hotel Nuland.