Masterclass Verantwoord pgb in de Wmo en Jeugdwet

NULL
 349,00

De Masterclass Verantwoord pgb in de Wmo biedt een unieke gelegenheid voor Wmo-consulenten die hun kennis over verantwoord pgb in de Wmo willen verdiepen. Dit evenement stelt professionals in staat om samen met collega’s deel te nemen aan een masterclass onder leiding van Wim Peters, een deskundige docent met ruime expertise op het gebied van verantwoord pgb in de Wmo.

Wim Peters is een veelzijdige professional met achtergronden in de orthopedagogiek, rechten, en gespecialiseerde kennis van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo) en Jeugdwet. Met zijn jarenlange ervaring weet Wim op uitstekende wijze kennis over te dragen op het gebied van verantwoord pgb in de Wmo.

Ben je een Wmo-consulent die op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen? Wil je de verworven kennis direct toepassen in je werk? Zoek je naar een manier om je deskundigheid bij te spijkeren en up-to-date te blijven? De Masterclass Verantwoord pgb in de Wmo in Nuland is speciaal ontworpen om deelnemers de mogelijkheid te bieden hun opgedane kennis direct in de praktijk toe te passen. Het vergroot hun deskundigheid en helpt hen bij het up-to-date blijven.

Ontdek alles over pgb Wmo, leer over het opstellen van een pgb-plan Wmo en verdiep je kennis tijdens onze masterclass over pgb. We behandelen ook de juiste verantwoording van het pgb.

Mis deze kans niet om je expertise te vergroten. Schrijf je nu in voor de Masterclass Verantwoord pgb in de Wmo in Nuland, leer over de nieuwste ontwikkelingen en breng je kennis naar een hoger niveau!

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Regulier ticket Masterclass Verantwoord pgb in de Wmo – 28 oktober 2024
Ticket Masterclass ‘Verantwoord pgb in de Wmo’ – 28 november 2024
349,00
Onbeperkt

Wim Peters

De interactieve Masterclass wordt geleid door Wim Peters, een veelzijdige professional met achtergronden als orthopedagoog, jurist en een gespecialiseerde deskundige op het gebied van de Wet maatschappelijke ondersteuning en Jeugdwet. Met zijn uitgebreide ervaring weet Wim op een voortreffelijke manier kennis over te brengen op het gebied van verantwoord pgb in de Wmo.

Meer over de Masterclass

Wat staat je te wachten? Als Wmo-consulent kom je regelmatig in aanraking met het persoonsgebonden budget (pgb). Nadat een indicatie is gesteld, kan de vraag naar zorg in natura of in pgb-vorm naar voren komen.

Tijdens deze masterclass wordt een uitspraak van de Centrale Raad van Beroep besproken. Samen met je collega’s ga je deze uitspraak behandelen en aan de slag met een casus.

Voor wie?

Het programma van de Masterclass Verantwoord pgb in de Wmo richt zich volledig op Wmo-professionals die betrokken zijn bij persoonsgebonden budgetten en hun kennis op dit gebied willen verdiepen. Tijdens de masterclass zal Wim Peters uitgebreide informatie delen over dit onderwerp. Daarnaast is er ruimte om vragen te stellen en eigen casuïstiek in te brengen.

08:30 – 09:00 uur – Inloop en kennismaken met collega’s onder het genot van een kopje koffie/thee.

09:00 – 10:30 uur – Start Masterclass

10:30 – 11:00 uur – Pauze en het bezoeken van diverse stands

11:00 – 12:30 uur – Vervolg Masterclass

12:30 – 13:15 uur – Afsluitende goedverzorgde lunch en het bezoeken van diverse stands

 

Wat heb je na afloop van de Masterclass geleerd?

Na afloop van deze masterclass ben je bekend met deze uitspraak en begrijp je de consequenties ervan. Je hebt inzicht in hoe de regelgeving van de Wmo 2015 hierbij aansluit. Bovendien kun je je nieuwe kennis direct toepassen in de praktijk. Je ontvangt tips en handvatten om te beoordelen of iemand geschikt is voor het pgb!

Locatie

De Masterclass vindt plaats bij Kenniscentrum Sociaal Domein.

Adres: Blankenstein 143, 7943 PE Meppel.