Binnen één dag 6 punten voor je herregistratie behalen?

Laat je bijscholen in actuele en vak gerelateerde onderwerpen

Als gedragswetenschapper is het belangrijk om je kennis up-to-date te houden. Binnen het vakgebied veranderd er veel op een rap tempo. Met diverse trainingen, opleidingen en e-learnings zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen. Dit kost vaak wel enige tijd en moeite. Wij snappen dat je niet altijd de tijd hebt of zin hebt om uit te zoeken waar je je kunt bijscholen en in welke onderwerpen. Daarom organiseren wij hét event voor alle gedragswetenschappers, orthopedagogen en psychotherapeuten: de Bijscholingsdag!

De Bijscholingsdag staat volop in het teken van jouw professionele ontwikkeling. Gedurende de dag volg jij één of meerdere trainingen naar keuze. Jij bepaalt zelf welke training(en) je wilt volgen. Zo doe jij nieuwe kennis op die relevant is voor jou en die jij kunt toepassen in jouw dagelijkse werkzaamheden. De trainingen worden gegeven door ervaren gedragswetenschappers, psychotherapeuten en orthopedagoog generalisten die de theorie en praktische vaardigheden op een inspirerende manier overbrengen.

Dit zeggen oud-deelnemers over de Bijscholingsdag:

“Fijne interactie, goede tips en methodes die we kunnen toepassen in de praktijk.”

 

“Bijleren, netwerken, ervaringen delen. Waardevol!”

 

“Goed georganiseerd, duidelijke communicatie, passende onderwerpen.”

 

“Fijne volledige georganiseerde dag.”

Op de Bijscholingsdag voor gedragswetenschappers krijg je trainingen van zeer ervaren gedragswetenschappers, psychotherapeuten en orthopedagoog generalisten die de theorie en praktische vaardigheden op een inspirerende manier overbrengen. Je kiest je eigen onderwerp en leert vaardigheden die je direct in je dagelijks werk kunt toepassen. Zo doe jij binnen één dag veel kennis op die voor jou relevant is. Daarnaast verdien jij met de Bijscholingsdag punten voor je herregistratie. Zo behaal je op een leuke en leerzame manier je SKJ, NVO of NIP punten.

09:00-09:30

Inloop

09:30-10:00 

Een inspirerende opening door een gastspreker

10:00-13:00

Trainingsronde 1

13:00-13:55

Lunchpauze en diverse activiteiten op het Netwerkplein

14:00-17:00

Trainingsronde 2

17:00

Afsluitende netwerkborrel

Tijdens de Bijscholingsdag kun je deelnemen aan verschillende trainingen. Jij bepaalt zelf welke training jij wilt volgen, zo kun jij je kennis verbreden of verdiepen in onderwerpen die voor jou relevant zijn.

Het programma van 14 september bestaat uit deze trainingen:

 

De Bijscholingsdag van 14 september vind plaats in het Congrescentrum 1931 in Den Bosch. De dag begint rond 09:00 en zal rond 17:15 afgesloten worden met een netwerkborrel.

Adres: Oude Engelenseweg 1, 5222 AA ‘s-Hertogenbosch

Wil jij deelnemen aan de Bijscholingsdag voor gedragswetenschappers? Schrijf je dan vandaag nog in!

De kosten voor de Bijscholingsdag voor Gedragswetenschappers bedragen € 315,- exclusief btw. Heb je in 2022 deel genomen aan één van de Bijscholingsdagen? Dan krijg je een korting van maar liefst € 60,-!

Kom je met meer dan drie collega’s vanuit één organisatie naar de Bijscholingsdag? Dan hanteren wij een aangepast tarief.

Wij passen altijd het hoogste kortingstarief toe wat van jou op toepassing is.

Meld je hier aan voor de Bijscholingsdag van 8 juni!

Inschrijven

Wil jij deelnemen aan de Bijscholingsdag voor Gedragswetenschappers op 14 september? Schrijf je dan vandaag nog in via de onderstaande button!

Vragen over de Bijscholingsdag

Heb jij nog vragen over de Bijscholingsdag voor Gedragswetenschappers? Wij helpen je graag! Bel of mail ons gerust via 085 – 401 83 65 of [email protected].

bijscholingsdag gedragswetenschappers