Met het oog op de

Toekomst

24 november 2020

24 november 2020 Nationale Bijscholingsdag te Zwolle

Het werken als Jeugd- en Gezinsprofessional vraagt om een voortdurende professionele ontwikkeling; nieuwe inzichten, aanvullende kennis en de verdere ontwikkeling van vaardigheden. Daarnaast is het voor alle SKJ geregistreerd professionals noodzakelijk om de benodigde PE-punten te behalen om te kunnen herregisteren.

Covid-19

Vooralsnog heeft het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu de regel dat bijeenkomsten georganiseerd mogen worden zonder bezoekersmaximum, indien de anderhalve meter afstand gewaarborgd wordt (en er vooraf gereserveerd wordt). Daarom geldt op 19 november een MAXIMAAL aantal deelnemers. Vol = vol!

SKJ-geaccrediteerd

Onze Nationale Bijscholingsdag biedt u de mogelijkheid om tijdens één dag kennis op te doen en vaardigheden te ontwikkelen op actuele onderwerpen. U heeft de mogelijkheid uw eigen programma samen te stellen uit het aanbod van workshops, zodat u ervan verzekerd bent dat de dag aansluit bij uw behoefte. Ook is de dag geaccrediteerd door het SKJ met 7 punten in de  categorie Informeel leren – Studiedag.

Kosten
De kosten voor de Nationale Bijscholingsdag bedragen € 295,- exclusief btw. Daarnaast krijgt u op 1 december 2020 het ‘Handboek Jeugdhulp’ gratis uitgereikt. Heeft u het afgelopen jaar deel genomen aan één van de Bijscholingsdagen? Dan krijgt u een korting van maar liefst €100,-!  Dit betekent dat u voor deze bijscholingsdag slechts €195,- (exclusief btw) betaalt.

Komt u met minimaal drie Jeugdprofessionals van één organisatie? Wanneer u zich gezamenlijk inschrijft, hanteren wij een aangepast tarief (aangepast tarief wordt niet gecombineerd met andere kortingen, u telt wel mee als deelnemer zodat uw collega’s de juiste korting krijgen). Een groepsinschrijving dient gezamenlijk te worden ingediend via het inschrijfformulier (zie de optie om meerdere deelnemers toe te voegen). Bij individuele inschrijvingen wordt de korting niet verwerkt.

Algemene voorwaarden
Door uw inschrijving  voor de Nationale Bijscholingsdag gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden.

Portrechtrecht
Tijdens de Nationale Bijscholingsdag worden foto’s en video’s gemaakt. We willen u wijzen op uw portretrecht. Wilt u het aan ons doorgeven wanneer u niet herkenbaar in beeld gebracht wilt worden?

Standhouder worden op de informatiemarkt? 

Workshops Nationale Bijscholingsdag voor jeugd- en gezinsprofessionals

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door:

 

 

 

Programma

8:30 – 9.00 uur
Inloop en informatiemarkt

9:00 – 9.15 uur
Opening

9:30 – 11.00 uur
Workshop ronde 1

11.15 – 12.45 uur
Workshop ronde 2

12:45 – 13.30 uur
Lunchpauze en informatiemarkt

13:45 – 15.15 uur
Workshop ronde 3

15:30 – 17.00 uur
Workshop ronde 4

17:00
Afterparty en informatiemarkt

 

Locatie:
Lumen Hotel & Events
Stadionplein 20
8025 CP Zwolle

Inschrijven