Met het oog op de

Toekomst

Nationale Bijscholingsdag voor Jeugdprofessionals

25 juni 2019 te Zwolle

Het domein van de Jeugdhulp is constant in beweging. Dit vraagt veel van organisaties, maar ook van u als Jeugd- en Gezinsprofessional. Veranderende hulpvragen, zwaardere en meer complexe casuïstiek gaan vaak gepaard met een hoge werkdruk.

Het werken als Jeugd- en Gezinsprofessional vraagt om een voortdurende professionele ontwikkeling; nieuwe inzichten, aanvullende kennis en de verdere ontwikkeling van vaardigheden. Daarnaast is het voor alle SKJ geregistreerd professionals noodzakelijk om de benodigde PE-punten te behalen om te kunnen herregisteren.

De Nationale Bijscholingsdag biedt u de mogelijkheid om tijdens één dag kennis op te doen en vaardigheden te ontwikkelen op drie actuele onderwerpen. U heeft de mogelijkheid uw eigen programma samen te stellen uit het aanbod van workshops, zodat u ervan verzekerd bent dat de dag aansluit bij uw behoefte. Ook is de dag geaccrediteerd door het SKJ met 6.5 punten in de categorie categorie Vrije ruime Jeugdzorgwerker, Referaat/studiedag/conferentie/congres/symposium.

Kosten

De kosten voor de Nationale Bijscholingsdag bedragen € 295,- exclusief btw. Daarnaast krijgt u op 25 juni 2019 het nieuwe ‘Handboek Jeugdhulp’ gratis uitgereikt. Heeft u het afgelopen jaar deel genomen aan één van de Bijscholingsdagen? Dan krijgt u een korting van maar liefst €100,-!  Dit betekent dat u voor deze bijscholingsdag slechts €195,- (exclusief btw) betaalt.

Komt u met minimaal drie Jeugdprofessionals van één organisatie? Wanneer u zich gezamenlijk inschrijft, hanteren wij een aangepast tarief. Groepsinschrijvingen worden via deze pagina verwerkt. Bij individuele inschrijvingen wordt de korting niet verwerkt.

Standhouder worden op de informatiemarkt? 

 

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door:

 

Programma

9:00 – 9.30 uur
Inloop
9:30 – 10:30 uur
Opening door Rita Verdonk: Ontregel de Zorg.
10:45 – 12:15 uur
Workshop ronde 1
12:15 – 13:00 uur
Lunch en informatiemarkt
13:00 – 13:15 uur
Energizer
13:15 – 14:45 uur 
Workshop ronde 2
15:00 – 16:30 uur 
Workshop ronde 3
16:30 uur
Netwerkborrel en informatiemarkt

Locatie
Hotel van der Valk
Nieuwleusenerdijk 1
8028 PH Zwolle

 

Inschrijven