04 mei 2023

De Bijscholingsdag van 8 juni wordt geopend door Sharon Stellaard!

04 mei 2023

Op de Bijscholingsdag van 8 juni in Haarlem zal niemand minder dan Sharon Stellaard de opening verzorgen. Sharon Stellaard promoveerde op 8 maart 2023 op haar proefschrift Boemerangbeleid: over aanhoudende tragiek in passend onderwijs- en jeugdzorgbeleid aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Tijdens de lezing neemt Sharon je mee in haar spraakmakende onderzoek ‘Boemerangbeleid’. Ze laat aan de hand van wetteksten zien dat het overheidsbeleid t.a.v. jeugdzorg al zeker 40 jaar de belangrijkste doelen niet bereikt, maar wel nieuwe problemen genereert. Vervolgens maakt ze aan de hand van theorie aannemelijk waarom dit gebeurt, betrekt daar actuele beelden uit Kamerdebatten bij, en stimuleert professionals in het (h)erkennen en doorbreken van disfunctionele patronen.  We zullen dus ook in de spiegel kijken.

Wil jij deze opening niet missen?

Meld je dan vandaag nog aan voor de Bijscholingsdag van 8 juni in Haarlem via de button hieronder.

Over de Bijscholingsdag

Als jeugdprofessional is ontwikkeling erg belangrijk. Daarom organiseren wij hét event voor alle jeugd- en gezinsprofessionals en gedragswetenschappers: De Bijscholingsdag. Vol met trainingen, informatieve stands en discussies. Ontmoet andere professionals en leg waardevolle contacten onder het genot van een hapje en drankje. Verbreed je kennis en ga in gesprek op onze kennismarkt vol met leuke stands.

De Bijscholingsdag van 8 juni is speciaal voor jeugd- en gezinsprofessionals én gedragswetenschappers. Als deelnemer kies jij zelf welke trainingen jij wilt volgen, zodat jij binnen één dag veel kennis kunt opdoen die voor jou relevant is. Het programma bestaat uit zeer diverse trainingen, allemaal gegeven door experts uit het werkveld.