09 mei 2023

Deze standhouders zijn aanwezig op de Bijscholingsdag van 8 juni!

09 mei 2023

Op de Bijscholingsdag voor jeugd- en gezinsprofessionals en gedragswetenschappers leer jij alles over de nieuwe ontwikkelingen die spelen in jouw vakgebied. Daarnaast volg jij leerzame en interessante trainingen naar keuze. Ook verdien jij met jouw deelname aan de Bijscholingsdag punten voor je herregistratie. Je doet dus binnen één dag veel kennis op die voor jou relevant is, waarmee je op een leuke en leerzame manier je SKJ, NVO of NIP punten behaalt. Een volledig verzorgde dag voor jou, de hardwerkende jeugdprofessional!

Bijscholingsdag 8 juni

YER

Ook dit jaar is YER aanwezig op de Nationale Bijscholingsdag! Ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel, het is dan ook belangrijk om dit soort evenementen bij te wonen en te horen over interessante actualiteiten. Wij zijn erg benieuwd wat professionals binnen het Sociaal Domein belangrijk vinden aan een werkgever. Vaak kunnen wij ze meer bieden dan ze zelf denken en dat willen we aan de professionals laten zien. Ben jij benieuwd? Wij gaan graag het gesprek aan met jou!

Daan

Daan staat voor een wereld vol leuke banen en gelooft in uitmuntend werkgeverschap. Met onze persoonlijke, open en eerlijke aanpak zorgen we ervoor dat de juiste mensen op de juiste plekken terechtkomen. Niet alleen extern, maar ook intern. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.