Met het oog op de

Toekomst

Corinne Verheule

Corinne Verheule is vanaf 1988, na het behalen van haar doctoraal orthopedagogiek aan de VU, met veel passie werkzaam binnen het adoptieveld. Ze heeft de landelijke voorlichtingscursus voor aspirant adoptieouders ontwikkeld en gegeven (bij Bureau VIA, later St. Adoptievoorzieningen). Ze heeft meegewerkt aan het opzetten van een landelijke afdeling Nazorg voor adoptieouders, waar Corinne tot op heden video-interactiebegeleider, werkbegeleider en opleider VIB-G is.
Lees meer

Brigitte Wikkeling

Ik ben Brigitte Wikkeling, 40 jaar, getrouwd en moeder van 6 kinderen. Per 1 januari 2019 ben ik vol trots gestart met mijn eigen praktijk Vita Nova. Waarin ik verschillende coachingstrajecten aanbied. Daarnaast ben ik zzp’r en bied ik verdiepingstrainingen in het intercultureel werken aan. Ik ben afgestudeerd maatschappelijk werkster en werk de afgelopen tien jaar als jeugdbeschermer bij stichting Nidos. Stichting nidos is de voogdij instelling voor alle minderjarige alleenstaande asiel zoekers in Nederland. Daarnaast voeren wij OTS uit over gezinnen met een andere culturele achtergrond.
Lees meer

Anja Dijkhuis

Anja begeleidt vrijwilligers als coördinator Begeleide Omgangsregeling (BOR). Hier ziet ze hoe belangrijk het is voor kinderen om contact te hebben met beide ouders. Meer dan 15 jaar is Anja actief in het opleiden van professionals in het signaalgevoelig worden en handelingsbekwaam maken bij verwaarlozing of mishandeling van kinderen bijvoorbeeld door een vechtscheiding.
Lees meer

Erna Poolman

Erna heeft jarenlange ervaring opgedaan in uiteenlopende functies binnen het (speciaal) onderwijs en het jeugddomein. Naast een hoop parate inhoudelijke kennis en ervaring stelt dit haar in staat goed te kunnen afstemmen op de vragen en behoeftes van haar collega’s in het veld.
Lees meer

Sharon Jongsma

Sharon Jongsma heeft de afgelopen jaren vanuit verschillende functies als trainer/coach voor de hulpverlening, Wmo consulent, Multi probleem gezinscoach en pedagogisch medewerker binnen verschillende gemeenten en welzijnsorganisaties kunnen werken. Zo heeft zij, naast de uitvoering, meegedacht over ontwikkelingen binnen het sociaal domein en het implementeren van de visie van de kanteling. Daarnaast geeft Sharon communicatietrainingen en is ze docent bij Jeugdprofessionals Nederland.
Lees meer