Met het oog op de

Toekomst

EVC Traject

EVC staat voor Erkenning van eerder Verworven Competenties en laat zien over welke kennis, inzichten en (praktijk)ervaringen u beschikt. Dit betekent dat wat u geleerd heeft tijdens uw studie, in uw werk of privé wordt beoordeeld en erkend. Jeugdprofessionals Nederland kan u daarbij helpen door middel van het EVC-traject!

EVC Traject

Waarom moet je een EVC- traject volgen?

In het besluit Jeugdwet is de norm van de verantwoorde werktoedeling opgenomen. Deze verplicht aanbieders van jeugdhulp en jeugdbescherming om te werken met (SKJ) geregistreerde professionals. Deze norm zorgt ervoor dat kinderen, jongeren en hun ouders en verzorgers verantwoorde hulp krijgen. Als u niet aan deze registratie-eisen voldoet, kunt u bij ons het EVC-traject volgen en tóch een registratie voor de kamer van Jeugd- en gezinsprofessionals van het SKJ krijgen!

EVC-traject is passend voor u

U kunt het EVC- traject volgen wanneer u werkzaam bent in het domein Jeugdzorg maar niet aan de registratie eisen voldoet voor de kamer jeugd- en gezinsprofessionals van het SKJ. Ook kunt het traject volgen wanneer u minstens één jaar werkzaam bent op een hbo-functie binnen het domein Jeugdzorg. En daarnaast kunt u het traject volgen als u verantwoordelijk bent voor taken die volgens de norm verantwoordelijke werktoedeling door een geregistreerde professional moeten worden uitgevoerd.

Waarom kiest u voor Jeugdprofessionals Nederland?

Wanneer u bij ons het EVC-traject start kunt u direct starten. Het EVC- traject stuurt bij ons maximaal twaalf weken, vanaf het eerste contactmoment tot aan het uitreiken van het certificaat. Daarnaast bieden wij gedurende het hele traject persoonlijk begeleiding aan u!

Meer weten over het EVC-traject?

Wilt u starten met het EVC-traject en binnen 12 weken uw ervaringscertificaat halen? Schrijf u nu in en haal onder persoonlijke begeleiding uw certifcaat! Wilt u meer weten over het EVC-traject? Neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of bel naar 085- 401 83 65