Incompany EVC-trajecten

Veel bekwame professionals hebben wel de ervaring maar niet het juiste diploma. Dat zorg ervoor dat deze professionals minder effectief inzetbaar zijn binnen jouw organisatie. Herken je dit ook bij medewerkers binnen jouw team of organisatie? Dan is een incompany EVC-traject dé oplossing. Met een EVC-traject bied je jouw werknemers de kans om hun competenties beter in te zetten binnen je organisatie. Door een EVC-traject aan te bieden, laat je zien dat je wil dat je medewerkers zich ontwikkelen en groeien.

Met een EVC-traject van Jeugdprofessionals Nederland regel je snel en overzichtelijk, in één keer, de registratie van al jouw medewerkers. Als je voor meer dan vier medewerkers een registratie aanvraagt hanteren wij een aangepast tarief. Onze EVC-trajecten zijn erkend en geven jouw medewerkers toegang tot het SKJ-register. Wij bieden vier EVC-trajecten aan:

Wil jij weten wat Jeugdprofessionals Nederland voor jou kan betekenen met een incompany EVC-traject? Neem direct contact op met één van onze medewerkers.

De voordelen van onze EVC-trajecten

 • Persoonlijke begeleiding
 • Gemakkelijk online
 • Duidelijk stappenplan
 • Snel resultaat


  Neem dan contact op met een van onze adviseurs via de mail, telefoon (085 – 130 27 39), of vul onderstaand contactformulier in. Je krijgt binnen twee werkdagen een reactie van ons.


  Contact opnemen

  "*" geeft vereiste velden aan

  Aanhef:
  Nieuwsbrief
  Privacy*
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.