Met het oog op de

Toekomst

Digitale Nationale bijscholingsdag Zwolle

24 november 2020 Nationale Bijscholingsdag via Zoom

Het werken als Jeugd- en Gezinsprofessional vraagt om een voortdurende professionele ontwikkeling; nieuwe inzichten, aanvullende kennis en de verdere ontwikkeling van vaardigheden. Daarnaast is het voor alle SKJ geregistreerde professionals noodzakelijk om de benodigde PE-punten te behalen om te kunnen herregisteren. De Nationale Bijscholingsdag in Zwolle biedt voor Jeugd- en Gezinsprofessionals de mogelijkheid om tijdens één dag kennis op te doen. Bovendien ontwikkelt u uw vaardigheden op actuele onderwerpen.

Covid-19

Door het grote aantal deelnemers zouden er veel onderlinge contacten plaatsvinden, ook wanneer de 1,5 meter regel gehandhaafd wordt. Wij nemen als organisatie graag onze (maatschappelijke) verantwoordelijkheid; de gezondheid van onze bezoekers staat voorop. Na goed overleg met veiligheidsregio Zwolle hebben wij daarom moeten besluiten om de Bijscholingsdag niet door te laten gaan in de fysieke vorm. Wij bieden een digitale variant aan, waarbij dezelfde overdracht van kennis en kunde plaatsvindt.

SKJ geaccrediteerd 6 punten

SKJ-geaccrediteerd
Tijdens de Nationale Bijscholingsdag heeft u de mogelijkheid uw eigen programma samen te stellen uit het aanbod van workshops, zodat u ervan verzekerd bent dat de dag aansluit bij uw behoefte. Ook is de dag geaccrediteerd door het SKJ met 6 punten in zowel informeel als informeel leren (afhankelijk van de gekozen workshop)

Kosten
De kosten voor de Nationale Bijscholingsdag bedragen € 295,- exclusief btw. Daarnaast krijgt u het ‘Handboek Jeugdhulp’ gratis uitgereikt. Heeft u het afgelopen jaar deel genomen aan één van de Bijscholingsdagen? Dan krijgt u een korting van maar liefst € 100,-!  Dit betekent dat u voor deze Bijscholingsdag slechts € 195,- (exclusief btw) betaalt.

Komt u met minimaal drie Jeugdprofessionals van één organisatie? Wanneer u zich gezamenlijk inschrijft, hanteren wij een aangepast tarief (aangepast tarief wordt niet gecombineerd met andere kortingen, u telt wel mee als deelnemer zodat uw collega’s de juiste korting krijgen). Een groepsinschrijving dient gezamenlijk te worden ingediend via het inschrijfformulier (zie de optie om meerdere deelnemers toe te voegen). Bij individuele inschrijvingen verwerken wij de korting niet.

Algemene voorwaarden
Door uw inschrijving  voor de Nationale Bijscholingsdag gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden.

Portrechtrecht
Tijdens de Nationale Bijscholingsdag maken wij foto’s en video’s. We willen u wijzen op uw portretrecht. Wilt u het aan ons doorgeven wanneer u niet herkenbaar in beeld gebracht wilt worden?

Standhouder worden op de informatiemarkt? 

Workshops Nationale Bijscholingsdag voor jeugd- en gezinsprofessionals

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door:

Programma

8:30 – 9.00 uur
Digitale inloop

9:00 – 9.15 uur
Opening

9:30 – 11.00 uur
Workshop ronde 1

11.15 – 12.45 uur
Workshop ronde 2

12:45 – 13.30 uur
Lunchpauze

13:30 – 15.00 uur
Workshop ronde 3

15:30 – 17.00 uur
Workshop ronde 4

17:00
Afterparty en naborrelen

 

Locatie:
Deze Bijscholingsdag vindt niet fysiek plaats maar via Zoom.

Inschrijven