Nationale Bijscholingsdag

Workshops, informatieve stands, waardevolle contacten: de Nationale Bijscholingsdag is hét event voor alle Jeugd- en gezinsprofessionals. De onderwerpen zijn altijd actueel en de workshops zijn SKJ-geaccrediteerd. Er zijn drie bijscholingsdagen per jaar; online of bij jou in de buurt.

Programma en workshops

De Nationale Bijscholingsdag biedt een dagvullend programma met workshops en natuurlijk de gelegenheid tot netwerken. De dag is opgedeeld in vier workshoprondes en je kiest zelf welke workshops je wilt volgen. Het aanbod wisselt en is altijd actueel.

SKJ registratie

De Nationale Bijscholingsdag is geaccrediteerd door het SKJ met zes punten, zowel voor informeel als formeel leren. Het aantal punten en de categorie van accreditatie hangt af van de workshops die je kiest.

Kosten

De kosten voor de Nationale Bijscholingsdag bedragen € 295,- exclusief btw. Daarnaast krijg je het ‘Handboek Jeugdhulp’ gratis uitgereikt. Heb je het afgelopen jaar deel genomen aan één van de Bijscholingsdagen? Dan krijg je een korting van maar liefst € 100,-! Dit betekent dat je voor deze Bijscholingsdag slechts € 195,- (exclusief btw) betaalt.

Kom je met minimaal drie Jeugdprofessionals van één organisatie? Wanneer je zich gezamenlijk inschrijft, hanteren wij een aangepast tarief (aangepast tarief wordt niet gecombineerd met andere kortingen, je telt wel mee als deelnemer zodat jouw collega’s de juiste korting krijgen). Een groepsinschrijving dient gezamenlijk te worden ingediend via het inschrijfformulier (zie de optie om meerdere deelnemers toe te voegen). Bij individuele inschrijvingen verwerken wij de korting niet.

Algemene voorwaarden

Door jouw inschrijving voor de Nationale Bijscholingsdag ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden.

De data voor 2021 zijn vastgesteld op:

25 november 2021 in Zwolle

Direct inschrijven

Programma

8:15 – 8.45 uur      Inloop

8:45 – 8.55 uur      Opening

9:00 – 10.30 uur    Workshop ronde 1

11.00 – 12.30 uur  Workshop ronde 2

12:30 – 13.30 uur  Lunchpauze

13:30 – 15.00 uur  Workshop ronde 3

15:30 – 17.00 uur  Workshop ronde 4

17:00 uur                Netwerkborrel

Meld je aan!

Wil je naast de Nationale Bijscholingsdag ook deelnemen aan een training? Of wil je een reflectietraject volgen?

Dan bieden onze kennispakketten een financieel voordeel.

Bekijk onze kennispakketten