Nationale Bijscholingsdag

Workshops, informatieve stands, waardevolle contacten: de Nationale Bijscholingsdag is hét event voor alle Jeugd- en gezinsprofessionals. De onderwerpen zijn altijd actueel en de dag is SKJ-geaccrediteerd met 6 punten. Er zijn drie bijscholingsdagen per jaar; online of bij jou in de buurt.

Programma en workshops

De Nationale Bijscholingsdag biedt een dagvullend programma met workshops en natuurlijk de gelegenheid tot netwerken. De dag is opgedeeld in vier workshoprondes en je kiest zelf welke workshops je wilt volgen. Het aanbod wisselt en is altijd actueel.

SKJ registratie

De Nationale Bijscholingsdag is geaccrediteerd door het SKJ met zes punten, zowel voor informeel als formeel leren. Het aantal punten en de categorie van SKJ-accreditatie hangt af van de workshops die je kiest.

Kosten

De kosten voor de Nationale Bijscholingsdag bedragen € 295,- exclusief btw. Daarnaast krijg je het ‘Handboek Jeugdhulp’ gratis uitgereikt. Heb je het afgelopen jaar deel genomen aan één van de Bijscholingsdagen? Dan krijg je een korting van maar liefst € 100,-! Dit betekent dat je voor deze Bijscholingsdag slechts € 195,- (exclusief btw) betaalt.

Kom je met minimaal drie Jeugdprofessionals van één organisatie? Wanneer je zich gezamenlijk inschrijft, hanteren wij een aangepast tarief (aangepast tarief wordt niet gecombineerd met andere kortingen, je telt wel mee als deelnemer zodat jouw collega’s de juiste korting krijgen). Een groepsinschrijving dient gezamenlijk te worden ingediend via het inschrijfformulier (zie de optie om meerdere deelnemers toe te voegen). Bij individuele inschrijvingen verwerken wij de korting niet.

Coronamaatregelen

Door het grote aantal deelnemers vinden er veel onderlinge contacten plaats, ook wanneer de 1,5 meter regel gehandhaafd wordt. Wij nemen als organisatie graag onze (maatschappelijke) verantwoordelijkheid; de gezondheid van onze bezoekers staat voorop. Om deze reden is de Nationale Bijscholingsdag uitsluitend toegankelijk met een geldig Corona Toegangsbewijs. Klik hier voor meer informatie.

Algemene voorwaarden

Door jouw inschrijving voor de Nationale Bijscholingsdag ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden.

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door:

De data voor 2021 zijn vastgesteld op:

25 november 2021 in Hotel & Eventcenter Lumen

 

Adres:
Stadionplein 20
8025 CP Zwolle

Direct inschrijven

Programma

8:15 – 8.45 uur      Inloop

8:45 – 8.55 uur      Opening

9:00 – 10.30 uur    Workshop ronde 1

11.00 – 12.30 uur  Workshop ronde 2

12:30 – 13.30 uur  Lunchpauze

13:30 – 15.00 uur  Workshop ronde 3

15:30 – 17.00 uur  Workshop ronde 4

17:00 uur                Netwerkborrel

Meld je aan!

Wil je standhouder worden?

Tijdens deze dag kan je, als standhouder, jouw producten en diensten onder de aandacht brengen op de informatiemarkt. Deze informatiemarkt is een uitstekende gelegenheid om een netwerk op te bouwen en naamsbekendheid te creëren.

Lees verder

Wil je naast de Nationale Bijscholingsdag ook deelnemen aan een training? Of wil je een reflectietraject volgen?

Dan bieden onze kennispakketten een financieel voordeel.

Bekijk onze kennispakketten