Nationale Bijscholingsdag

Workshops, informatieve stands, waardevolle contacten: de Nationale Bijscholingsdag is hét event voor alle Jeugd- en gezinsprofessionals. De onderwerpen zijn altijd actueel en de dag is SKJ-geaccrediteerd met 6 punten. Er zijn drie bijscholingsdagen per jaar; online of bij jou in de buurt.

Programma en workshops

De Nationale Bijscholingsdag biedt een dagvullend programma met workshops en natuurlijk de gelegenheid tot netwerken. De dag is opgedeeld in vier workshoprondes en je kiest zelf welke workshops je wilt volgen. Het aanbod wisselt en is altijd actueel.

SKJ registratie

De Nationale Bijscholingsdag is geaccrediteerd door het SKJ met zes punten, zowel voor informeel als formeel leren. Het aantal punten en de categorie van SKJ-accreditatie hangt af van de workshops die je kiest.

Kosten

De kosten voor de Nationale Bijscholingsdag bedragen € 295,- exclusief btw. Daarnaast krijg je het ‘Handboek Jeugdhulp’ gratis uitgereikt. Heb je het afgelopen jaar deel genomen aan één van de Bijscholingsdagen? Dan krijg je een korting van maar liefst € 100,-! Dit betekent dat je voor deze Bijscholingsdag slechts € 195,- (exclusief btw) betaalt.

Groepstarieven
Kom je met minimaal drie Jeugdprofessionals van één organisatie? Wanneer je je gezamenlijk inschrijft, hanteren wij een aangepast tarief (aangepast tarief wordt niet gecombineerd met andere kortingen, je telt wel mee als deelnemer zodat jouw collega’s de juiste korting krijgen). Een groepsinschrijving dient gezamenlijk te worden ingediend via het inschrijfformulier (zie de optie om meerdere deelnemers toe te voegen). Bij individuele inschrijvingen verwerken wij de korting niet.

De data voor 2022 worden binnenkort bekend gemaakt

 

Aanmelden

Programma

8:15 – 8.45 uur      Inloop

8:45 – 8.55 uur      Opening

9:00 – 10.30 uur    Workshop ronde 1

11.00 – 12.30 uur  Workshop ronde 2

12:30 – 13.30 uur  Lunchpauze

13:30 – 15.00 uur  Workshop ronde 3

15:30 – 17.00 uur  Workshop ronde 4

17:00 uur                Netwerkborrel

Wil je standhouder worden?

Tijdens deze dag kan je, als standhouder, jouw producten en diensten onder de aandacht brengen op de informatiemarkt. Deze informatiemarkt is een uitstekende gelegenheid om een netwerk op te bouwen en naamsbekendheid te creëren.

Lees meer

Kennispakketten

Wil je naast de Nationale Bijscholingsdag ook deelnemen aan een training? Of wil je een reflectietraject volgen? Dan bieden onze kennispakketten een financieel voordeel.

Lees meer