Onze docenten

De docenten van Jeugdprofessionals Nederland zijn stuk voor stuk ervaringsdeskundig en expert op hun vakgebied. De combinatie van werken in de jeugdzorg en lesgeven is uniek, en maakt dat ze de opleidingen en trainingen naadloos kunnen aanpassen aan jouw beroepspraktijk. Ze dragen graag hun kennis over en dagen je uit je te ontwikkelen!

Peter Groenenberg

Peter beschikt over ruim 20 jaar ervaring binnen de (jeugd)psychiatrie als begeleider en coördinator. Na een uitstap als docent binnen het MBO-onderwijs is Peter weer ‘terug’ binnen de jeugdzorg en is hij werkzaam als jeugdconsulent en als ondersteuningscoördinator binnen het onderwijs.

Peter Groenenberg

Mareille Boor

Mareille is begeleidingskundige, trainer en oud jeugdzorgprofessional met veel ervaring binnen de jeugdbescherming en Veilig Thuis (AMK). Ze is gecertificeerd supervisor bij de LVSC en ze werkt als coach en supervisor. Ze is doortastend, warm, humoristisch, sensitief en krachtig met ruimte voor kwetsbaarheid

Floorke Jutstra

Floorke is trainer en coach binnen het sociaal domein. Zij heeft ervaring binnen de jeugdbescherming en ruime kennis van werken binnen het gedwongen en het vrijwillig kader. Ze verplaatst zich altijd in de werkpraktijk van de deelnemers. Dat maakt een training van Floorke altijd maatwerk. Ze is enthousiast en motiveert je verder te groeien in je vak.

Nicole Evers

Nicole Evers is teamcoach, trainer en procesbegeleider met een warm hart voor jeugdzorg. Ze is ervaren in het werken met jongeren en jongvolwassenen met en zonder beperking. Ze kent het vak en de dynamiek van begeleiding en behandeling als geen ander en gebruikt die kennis als trainer en coach. Ze werkt interactief en zet jou als professional centraal.

Nicole Evers

Jacobien Verbaan

Jacobien is onze expert op het gebied van (on)veiligheid in gezinnen. Ze heeft jarenlange ervaring als (psychiatrisch) verpleegkundige en als casemanager en thuiscoach bij Bureau Jeugdzorg. Nu werkt ze als Kwaliteitsmedewerker Jeugd en begeleidt ze jeugdconsulenten. Ze vindt het belangrijk ervaringen uit te wisselen en haar kennis te delen, om zo meer grip te krijgen op onveilige situaties in gezinnen.

Anja Dijkhuis

Anja weet hoe belangrijk het is voor kinderen om contact te kunnen hebben met beide ouder vanuit haar rol als coördinator Begeleide Omgangsregeling (BOR). Al meer dan 15 jaar leidt ze hulpverleners op tot signaalgevoelige en handelingsbekwame professionals, die kunnen acteren bij verwaarlozing of mishandeling van kinderen door bijvoorbeeld een vechtscheiding.

Erna Poolman

Erna Poolman (1983) is pedagoog, coach en trainer. Na de geboorte van haar eerst kind in 2010 ontdekte ze dat haar kritische zelfbeeld en gerichtheid op het pleasen van anderen te veel energie vroeg. Ze liet zich begeleiden en bijscholen tot Zelfzorgprofessional en ontwikkelde haar eigen geaccrediteerde trainingen. Sinds 2017 coacht en traint zij met succes professionals naar gezonde gedachten, een sterke mindset en persoonlijk leiderschap. Haar kalmte, begrip, scherpte en nuance nodigt uit tot reflectie en duurzame gezondheid. Ze is gecertificeerd mindfulness trainer.

Marieke Jongman

Marieke is gedragswetenschapper en verbinder. Ze werkt met veel passie in de jeugdzorg en het brede sociaal domein. In dit tijdperk van verandering draagt Marieke haar steentje bij aan de transitie in de jeugdzorg. Ze zoekt steeds naar werkbare  oplossingen voor problemen en wijkt als het nodig is af van de gebaande paden.

Tineke Mulder

Tineke werkt sinds 1988 met veel plezier en passie in de jeugdzorg. Ze werkte als gezinsvoogd, ouderbegeleider, pleegzorgwerker en begeleider voor startende pleegouders. Ze is thuis in systeemgericht, oplossingsgericht en netwerkgericht werken. Daarnaast is ze werk- en intervisiebegeleider en trainer en werkt ze graag aan het versterken van eigen kracht.

Bianca Jansen

Bianca is trainer en coach met een passie voor de jeugdzorg. Ze heeft jarenlange ervaring binnen het gedwongen- en vrijwillig kader van de jeugdhulpverlening en gewerkt als jeugdbeschermer, onderzoeker bij het AMK (Veilig Thuis) en jeugdconsulent. In haar trainingen maakt zij de koppeling naar de dagelijkse praktijk van de deelnemers.

Wil jij ook groeien in je vak?

Bekijk ons aanbod van kennis, trainingen en scholing en maak werk van je eigen ontwikkeling. We helpen je graag op weg!