28 februari 2023

Vacature alert: werken bij Veilig Thuis

28 februari 2023

Wil jij werken voor een organisatie die zich inzet tegen huiselijk geweld en kindermishandeling? Kom werken bij Veilig Thuis!

Gedragswetenschapper Veilig Thuis

Als Gedragswetenschapper bij Veilig Thuis heb je een afwisselende baan die veel voldoening geeft. Vanuit een wetenschappelijk en klinisch perspectief lever je een bijdrage aan veiligheids- en risicotaxatie, veiligheidsbeoordeling, besluitvorming en onderzoeken van binnengekomen meldingen waarbij sprake is van (vermoedens van) kindermishandeling, huiselijk geweld en ouderenmishandeling. Tevens ondersteun je je collega’s bij het afwegen van hun keuzes en het motiveren van hun besluitvorming.

Door middel van het inwerktraject aangeboden door Veilig Thuis wordt je goed ingewerkt zodat je zelfverzekerd aan de slag kunt. Ook wordt je tijdens je werk gekoppeld aan een ervaren gedragswetenschapper en ontvang je coaching tijdens je werk. Tevens biedt Jeugdprofessionals Nederland begeleiding en scholing doormiddel van een traineeship zodat je niet alleen de praktijkervaring maar ook theoretische kennis op doet. Omdat je het traineeship volgt om theoretische kennis op te doen zal je ook altijd een aanspreek punt hebben voor vragen of om onzekerheden te bespreken.  Gezamenlijk zorgt dit voor een goede start waardoor jij snel doorgroeit tot een ervaren gedragswetenschapper bij Veilig Thuis.

Medewerker Veilig Thuis

Als medewerker veilig thuis kun je aan de slag binnen één van de teams. Elk team heeft een essentiële rol in het oppakken en oplossen van de gemelde zorg. Zo kun je werken als medewerker Frontoffice, Backoffice, Crisis team of in het Monitor team. Je hebt een essentiële rol in de veiligheid van jeugdigen en/of gezinnen.

Als medewerker Veilig Thuis heb je een afwisselende baan die veel voldoening geeft. Door middel van het inwerktraject aangeboden door Veilig Thuis word je goed ingewerkt zodat je zelfverzekerd aan de slag kunt. Tevens biedt Jeugdprofessionals Nederland coaching en scholing zodat je niet alleen de praktijkervaring maar ook de theoretische kennis bij je draagt. Gezamenlijk zorgt dit voor een goede start waardoor jij snel doorgroeit tot een ervaren medewerker bij Veilig Thuis.