Vacature Jeugd- en gezinscoach Den Haag

Zet de stap naar een regierol binnen de Gemeente Den Haag

Met dit traject kun jij binnen één jaar doorgroeien.

Ben jij een gepassioneerde jeugdprofessional met ervaring en wil je graag de stap zetten naar een regierol binnen de gemeente Den Haag als jeugd- en gezinscoach? Dan hebben wij het ideale traject met baangarantie voor jou! Wij bieden jou namelijk een traject aan waarin je binnen 1 jaar kunt doorgroeien van een jeugdzorgwerker tot een jeugd- en gezinscoach.

Wat ga je doen?

Als jeugd- en gezinscoach ben je het centrale aanspreekpunt voor gezinnen, jongeren en betrokken hulpverlening in de Kust- of Escamp-regio. Je beoordeelt en onderhoudt jeugdzorgindicaties, evalueert gezinssituaties, stelt plannen op voor de jeugdigen en hun netwerk, en zorgt voor het welzijn van de jeugdigen. Samen met gemeentelijke disciplines en partners, coördineer en bewaak je de voortgang van de hulpverlening.

Wat bieden wij jou?

Start vanaf dag één als jeugd- en gezinscoach in Den Haag, in samenwerking met Kracht. Tijdens je werk volg je een specifiek opleidingstraject, begeleid door ervaren professionals met gemeentelijke ervaring. Na 12 maanden, bij wederzijdse goedkeuring, treed je in dienst bij Incluzio. Je kunt in de periode die je bij ons in dienst bent kosteloos gebruik maken van ons gehele scholingsaanbod (SKJ-geaccrediteerd).

Wat verwachten wij van jou?

  • SKJ geregistreerd of de mogelijkheid te registeren middels een praktijkprogramma
  • 1 jaar werkervaring in de jeugdzorg op hbo-niveau
  • In het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer
  • Je bent empathisch, analytische en communicatief vaardig
  • Stelt het belang van de jeugdigen centraal
  • Een zeer goede planner en organisator die in staat is om de voortgang van de werkzaamheden te bewaken
  • Een energieke, ondernemende attitude en resultaatgerichtheid

Solliciteer nu!

Wil jij deel uitmaken van onze gemeentelijke samenwerking? Solliciteer nu! Voor vragen, bel Ferry Neulen op 06-26 88 75 32 of mail naar [email protected].

Vacature

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Geboortedatum*
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 32 MB.