Webinar Ontdek jouw werkgeluk!

Online
 29,00

Weet je nog toen je begon aan je huidige baan? Hoe je vol energie en enthousiasme begon. Hoe is het nu? Ben jij (nog steeds) gelukkig in jouw werk? Zo niet, dan zou je vast graag het plezier in je werk weer terugvinden. Positieve werkervaringen zorgen immers voor betere werkprestaties, maar wat is werkgeluk nou precies? En hoe vind jij geluk in jouw werk (terug)? Iedereen ervaart het anders. Leer hoe jij jouw werkgeluk kunt toepassen met het webinar ‘Ontdek jouw Werkgeluk!’.

In een wereld die steeds veeleisender wordt, is het essentieel om te begrijpen hoe werkgeluk niet alleen een luxueus streven is, maar een fundamenteel aspect van ons welzijn en onze prestaties. Velen van ons besteden een aanzienlijk deel van ons leven aan ons werk, en daarom is het cruciaal om te ontdekken hoe we uit dat werk vreugde, betekenis en vervulling weten te halen.

In dit webinar gaan we in op de betekenis van werkgeluk. We hebben het niet alleen over wat werkgeluk is, maar je zal aan de hand van dit webinar ook praktische tools ontdekken die je kunnen helpen werkgeluk te ontwikkelen in je dagelijks leven, ongeacht je functie.

Na deze webinar is werk niet alleen meer een verplichting, maar ook een bron van inspiratie, groei en vreugde.

Deze webinar is geschikt voor professionals die meer voldoening uit hun werk willen halen, maar die nog niet goed weten hoe of er geen kennis van, of ervaring mee hebben. Deze webinar biedt waardevolle inzichten en tools die in praktijk toegepast kunnen worden.

De inhoud van de webinar is op hbo-niveau.

De webinar duurt 25 minuten. Je hebt de flexibiliteit om het op je eigen tempo te doorlopen. De kosten voor de webinar bedragen €29,-.

Unieke online leeromgeving

Voor de webinar ‘Ontdek jouw werkgeluk!’ krijg je toegang tot onze online leeromgeving. Je krijgt tot één jaar na het afronden van de webinar toegang tot de online leeromgeving. Omdat het Jeugddomein aan verandering onderhevig is, actualiseren wij de lesstof regelmatig. De online leeromgeving is beschikbaar op elke computer, laptop of tablet.

 29,00