Onze Evenementen

Als dé opleider en kennispartner voor het domein Jeugd organiseren wij meerdere keren per jaar evenementen: namelijk onze Bijscholingsdagen en Masterclasses. Of jij je nu wilt bijscholen op het gebied van LVB, ASS, professionele vaardigheden, ethiek of iets anders: er zit altijd wel een evenement voor je tussen.

Bijscholingsdagen

Bijblijven in jouw vakgebied is essentieel. Om je hierbij te helpen organiseren wij hét evenement voor alle jeugd- en gezinsprofessionals en gedragswetenschappers: De Bijscholingsdag. Een dag die in het teken staat van professionele ontwikkeling en leren van vakgenoten. Op onze Bijscholingsdagen leer je alles over de nieuwe ontwikkelingen in je vakgebied, doe je nieuwe perspectieven op en breid jij je netwerk uit. Daarnaast kun je een verdiepingsslag aanbrengen in onderwerpen die voor jou interessant zijn. Jij bepaalt namelijk zelf welke training(en) je wilt volgen. Zo doe jij binnen één dag veel kennis op die voor jou relevant is.

Daarnaast verdien je met de Bijscholingsdagen punten voor je herregistratie. Zo behaal je op een leuke en leerzame manier punten voor je herregistratie bij het SKJ of NVO/NIP. Een volledig verzorgde dag voor jou!

Masterclasses

Als jeugdprofessional is ontwikkeling erg belangrijk, daarom organiseren wij masterclasses voor jeugd- en gezinsprofessionals en gedragswetenschappers. De masterclass staat volledig in het teken van verdieping binnen één specifiek onderwerp. Versterk jouw kennis en ga in gesprek met deskundigen uit het vakgebied.

Daarnaast zijn de masterclasses geaccrediteerd bij het SKJ en NVO. Zo behaal je op een leerzame manier je SKJ- en/ of NVO-punten. De masterclasses zijn geaccrediteerd bij het SKJ met 3 punten.