Online Leerplatform

Bijblijven in je vak en jezelf ontwikkelen was nog nooit zo makkelijk. Met een abonnement op ons online leerplatform heb je de beschikking tot meer dan 100 trainingen en ander materiaal. Alles is gericht op werken als professional binnen de jeugd- en gezinszorg. Van persoonlijke ontwikkeling tot vakinhoudelijke onderwerpen. Helemaal online, te volgen waar en wanneer jij dat wilt. E-learnings gericht op het werken als jeugd- en gezinsprofessional zijn geaccrediteerd bij het SKJ.


Wat is de online leeromgeving?

Het online leerplatform is een uitgebreid en toegankelijk platform speciaal ontwikkeld voor professionals die werken met kinderen en jongeren. Breid je kennis en vaardigheden uit met onze altijd actuele online leeromgeving. Krijg toegang tot e-learnings en webinars, van persoonlijke ontwikkeling tot vakinhoudelijke modules, allemaal ontwikkeld door vakspecialisten om jouw expertise te versterken.


Neem een kennisabonnement op ons online leerplatform

Met het kennisabonnement krijg jij voor een vast bedrag per jaar toegang tot de online leeromgeving. Daarmee heb je toegang tot ons volledige aanbod aan e-learnings, webinars, leerlijnen en micro-learnings. De inhoud wordt continu geactualiseerd en uitgebreid door onze vakspecialisten. Zo sluit het studieaanbod altijd naadloos aan op de dagelijkse praktijk, ontwikkelingen in het werkveld en actuele jurisprudentie over bijvoorbeeld de Jeugdwet. Onze scholing is – afhankelijk van de e-learnings die je volgt- geaccrediteerd bij het SKJ. Zo behaal je dus gemakkelijk de punten voor je herregistratie!

De online academie is toegankelijk via elke computer, laptop of tablet. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je leert. Dat maakt het ideaal te combineren met een baan en/of gezin. Je krijgt een persoonlijke online leeromgeving waarin je precies kunt zien welke onderdelen je hebt afgerond. De certificaten die je haalt kun je hier downloaden.


Maatwerk voor organisaties

Onze online leeromgeving helpt organisaties effectief bij het scholen van hun medewerkers. Iedere organisatie is uniek, zeker in de jeugdzorg. Daarom is het online leerplatform niet alleen qua vorm, maar ook qua inhoud volledig aanpasbaar naar jouw wensen. Zo zorgen we samen dat het studieaanbod perfect aansluit op de unieke aanpak van jouw organisatie en de kennisbehoefte van jouw professionals.

Je kunt bijvoorbeeld zelf leerlijnen inrichten die passen bij de groei van een professional met een specifieke functie, of waarmee professionals een vast aantal SKJ-punten behalen voor hun herregistratie. Maar ook het toevoegen van gepersonaliseerde trainingen, extra hoofdstukken aan e-learnings of aanvullende documenten is mogelijk!

De leeromgeving kan worden aangepast aan de huisstijl van jouw organisatie en gekoppeld aan de website. Met de handige dashboardfunctie houdt een teamleider eenvoudig de voortgang en activiteiten van het team in de gaten.


Voordelen van het online leerplatform

  • Altijd en overal toegang tot specialistische vakkennis
  • SKJ- en NIP/NVO-geaccrediteerde scholing
  • Leer waar en wanneer jij dat wilt
  • Continu geactualiseerd aanbod
  • Aanbod op maat voor organisaties
  • Meer dan 100 e-learnings, webinars en microlearnings
  • Leer van deskundigen uit het werkveld

Blijf op de hoogte

Mis niets van de ontwikkelingen in het domein Jeugd. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!