Detachering voor werkgevers

Kun jij niet de geschikte professional voor een vacature vinden? Of heb je tijdelijk ondersteuning nodig? Als werkgever kan jij bij ons terecht voor detachering. Wij hebben diverse professionals beschikbaar in elke tak van het domein jeugdzorg. Met onze verschillende mogelijkheden, zoals een inservice-traject of ons traineeship, helpen wij jouw organisatie aan een duurzame oplossing.Detachering van professionals

Onze bekwame professionals zijn snel inzetbaar en natuurlijk goed geschoold. Wij bemiddelen jeugdzorgprofessionals op hbo en wo-niveau in elke tak van het domein jeugdzorg. Via ons grote netwerk vinden we snel de juiste professional voor jouw vacatures. Al onze professionals ontwikkelen zich continu en zijn SKJ-geregistreerd. Als opleider hebben we een groot netwerk van vakbekwame en gedreven professionals en we weten wat er speelt in ons vakgebied. Wij vinden de juiste professional voor jouw organisatie.


Het inservice-traject

Het Inservicemodel is dé duurzame oplossing voor het aantrekken, boeien en binden van gedragswetenschappers en jeugd- en gezinsprofessionals. Het inservice-traject is een 12 of 24 maanden durend traject waarin werken en leren wordt gecombineerd. De professional werkt bij uw organisatie, doet praktijkervaring op en volgt tegelijkertijd scholing bij ons. Onder begeleiding van onze ervaren mentoren wordt de kandidaat opgeleid tot een allround gedragswetenschapper of jeugd- en gezinsprofessional. Na het afronden van het traject kan de kandidaat als volwaardig professional bij uw organisatie in dienst treden.


Het Traineeship

Door de krapte op de arbeidsmarkt is het tegenwoordig een hele uitdaging om de juiste professionals voor een vacature te vinden. Daarentegen is het voor startende professionals lastig om een eerste stap te maken, omdat vaak wordt gevraagd naar één of meerdere jaren ervaring. Met het Traineeship helpen wij zowel organisaties als startende professionals in de jeugdzorg. Het Traineeship is speciaal ontwikkeld voor professionals die een eerste stap of juist een verdere stap in hun carrière willen maken.


De voordelen van detachering bij Jeugdprofessionals Nederland

  • Een groot netwerk van bekwame professionals
  • Gespecialiseerd in de jeugdzorg: wij vinden de beste match
  • Geen omkijken naar contracten: professionals zijn bij ons in dienst
  • Wij verzorgen alle scholing en training
  • SKJ-registratie is altijd in orde
  • Flexibel en snel beschikbaar personeel