Incompany

Zoek je scholing op maat voor de medewerkers in jouw organisatie? Jeugdprofessionals Nederland heeft een breed aanbod aan geaccrediteerde incompany-trainingen voor bijscholing en kennisverdieping. Tijdens het volgen van onze opleidingen behalen je medewerkers SKJ of NVO/NIP-punten voor hun herregistratie.


Maatwerk: kies je voor incompany, dan maken we een traject op maat voor jouw organisatie. Met korte lijnen en een concreet plan dat aansluit bij de wensen en leervragen van de werknemers. Hierdoor kunnen wij gericht jouw medewerkers opleiden.

Praktijkgericht: de werkplek is ons uitgangspunt. De casuïstiek en werkvormen stemmen we af op de dagelijkse praktijk van jouw medewerkers. Ze leren wat werkt in de praktijk. Dat maakt een incompany training relevant voor jouw organisatie.

Voor een sterker team: je medewerkers leren samen. Het hele team komt in één keer op hetzelfde kennisniveau en de onderlinge betrokkenheid en motivatie van alle teamleden stijgt direct. Met een incompany training leren medewerkers samen.

Kwaliteit voorop: onze trainingen zijn SKJ of NVO/NIP geaccrediteerd en worden gegeven door ervaren, gedreven docenten met werkervaring in de praktijk. Dat helpt jouw medewerkers punten voor hun herregistratie te behalen.


Heb je interesse in een incompany-training of wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie? Bekijk het aanbod of neem contact met ons op. Onze adviseurs denken graag met je mee! Je krijgt binnen twee werkdagen een reactie van ons.

Contact opnemen over ons incompany-aanbod

Aanhef:
Nieuwsbrief
Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De voordelen van incompany scholing bij Jeugdprofessionals Nederland

  • Maatwerk voor jouw organisatie
  • Praktijkgerichte scholing
  • Versterk jouw team
  • Kwalitatief hoogwaardig aanbod
  • SKJ- of NVO/NIP-geaccrediteerd

Blijf op de hoogte

Mis niets van de ontwikkelingen in het domein Jeugd. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!