Met het oog op de

Toekomst

Incompany

Al onze opleidingen en trainingen kunnen Incompany op locatie worden verzorgd. Daarnaast is onze expertise in te zetten in de door u gewenste leervorm. Daarmee verzorgen wij een Incompany training die volledig wordt opgesteld op basis van uw behoeften. Ook kunnen alle maatwerktrainingen die Incompany plaats vinden SKJ-geaccrediteerd worden.

Al onze opleidingen en trainingen kunnen Incompany op locatie worden verzorgd. Daarnaast is onze expertise in te zetten in de door u gewenste leervorm. Daarmee verzorgen wij een Incompany training die volledig wordt opgesteld op basis van uw behoeften. Dit betreft zaken als de locatie, inhoud en duur van de training, maar ook de docent en diens wijze van lesgeven worden afgestemd op de voorkeur van de deelnemers.

Elke gemeente of organisatie loopt tegen eigen uitdagingen of knelpunten aan, werkt op een andere wijze en heeft daardoor behoefte aan een specifieke benadering. Onze adviseurs komen graag samen met de docent bij u langs om de wensen en behoeften binnen het team te bespreken. Samen met de interne inhoudsdeskundigen en de eindverantwoordelijke kunnen wij dit nader afstemmen tot een definitief programma. Uitgangspunt hierbij is dat er door middel van maatwerk een training wordt opgesteld die optimaal aansluit bij de leerdoelen van uw medewerkers. Ook kunnen alle maatwerktrainingen die Incompany plaats vinden SKJ geaccrediteerd worden voor uw organisatie.

Heeft u interesse in een Incompany training op een specifiek onderwerp binnen de Jeugdwet? Of heeft u behoefte aan een kennismakingsgesprek met één van onze adviseurs? Neem dan contact op met  085 – 401 83 65, mail uw vraag naar [email protected] of vul onderstaand contactformulier in.

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.