Bijscholingsdag 6 juni 2024 – Gedragswetenschappers

Laat je bijscholen in actuele en vak gerelateerde onderwerpen!

Ben jij werkzaam als gedragswetenschapper en wil jij een verdiepingsslag aanbrengen in een specifiek onderwerp? Dan is de Bijscholingsdag de ideale mogelijkheid voor jou om dat te doen! Op onze Bijscholingsdag volg jij namelijk interessante en leerzame training(en) naar keuze. Al onze trainingen worden gegeven door zeer ervaren gedragswetenschappers, psychotherapeuten en orthopedagoog generalisten die de theorie en praktische vaardigheden op een inspirerende manier overbrengen. Je kiest je eigen onderwerp en leert vaardigheden die je direct in je dagelijks werk kunt toepassen.

Verder bestaat de Bijscholingsdag uit een aantal andere activiteiten. Zo kun jij op ons netwerkplein de diepte in gaan met collega’s uit het hele land. Deel jouw kennis en ervaring met andere gedragswetenschappers en luister naar hun ervaringen. Ook kun je op ons netwerkplein kennis maken met diverse organisaties uit het werkveld. Naast dat jij tijdens deze dag werkt aan jouw professionele ontwikkeling, verdien je ook nog eens punten voor jouw herregistratie. De trainingen zijn bij het SKJ geaccrediteerd met 6.5 SKJ-punten.

✔️ Maak kennis met andere gedragswetenschappers uit het hele land;
✔️ Bepaal zelf welke training je volgt;
✔️ Behaal punten voor je herregistratie (SKJ, NVO of NIP);
✔️ Leer van experts uit het werkveld;
✔️ Ga naar huis met een goedgevulde goodiebag. 

Dit zeggen oud-deelnemers over de Bijscholingsdag:

“Super goed geregeld, goede trainingen en goede trainers.”

 

“Bedankt voor deze leerzame bijeenkomst!”

 

“Duidelijke communicatie, fijne keuze uit training en de catering is top en lekker.”

 

“Er zit voor iedereen wel iets tussen wat hen interesseert ”

Op de Bijscholingsdag leer je alles over de nieuwe ontwikkelingen in je vakgebied. Je kunt een verdiepingsslag aanbrengen in onderwerpen die voor jou interessant zijn. Jij bepaalt namelijk zelf welke training je wilt volgen. Zo doe jij binnen één dag veel kennis op die voor jou relevant is. Een volledig verzorgde dag voor jou, de hardwerkende jeugdprofessional!

De Bijscholingsdag van 6 juni vindt plaats in Congrescentrum 1931 in Den Bosch. De dag begint rond 09:00 en zal rond 17:00 afgesloten worden met een netwerkborrel.

Adres: Oude Engelenseweg 1, 5222 AA ‘s-Hertogenbosch

09:00-09:30 – Inloop

09:30-10:00 – Een inspirerende opening door een gastspreker

10:00-13:00 – Eerst helft training

13:00-13:55 – Lunchpauze en diverse activiteiten op het Netwerkplein

14:00-17:00 – Tweede helft training

17:00 – Afsluitende netwerkborrel

Tijdens de Bijscholingsdag kun je deelnemen aan verschillende trainingen. Jij bepaalt zelf welke training jij wilt volgen, zo kun jij je kennis verbreden of verdiepen in onderwerpen die voor jou relevant zijn.

Dagtraining:

Wil jij deelnemen aan de Bijscholingsdag voor gedragswetenschappers?

De kosten voor de Bijscholingsdag voor gedragswetenschappers bedragen € 379,-. Meld jij je vóór 6 juni aan voor de Bijscholingsdag van 6 juni, dan ontvang jij maar liefst 10% Early-Bird korting op jouw aanmelding met de code: EARLY10JUNI.

Heb je in 2023 deel genomen aan één van de Bijscholingsdagen? Dan krijg je een korting van maar liefst € 50,-!

Kom je met meer dan drie collega’s vanuit één organisatie naar de Bijscholingsdag? Dan hanteren wij een aangepast tarief.

Meld je hier aan voor de Bijscholingsdag van 6 juni!

Tijdens deze dag kan je, als standhouder, jouw producten en diensten onder de aandacht brengen op de informatiemarkt. Deze informatiemarkt is een uitstekende gelegenheid om een netwerk op te bouwen en naamsbekendheid te creëren.

De informatiemarkt vindt plaats op het centrale plein, waar de lunch en de afsluitende borrel voor alle aanwezigen plaatsvinden. Ook tussen de trainingen door is er gelegenheid voor bezoekers om de informatiemarkt te bezoeken.

Er zijn verschillende opties voor jou als standhouder. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag de standhouder brochure aan. Direct contact? Bel Daphne Westenbrink, Eventmanager, op 06-19705484.

Meer informatie vind je op deze pagina.

Inschrijven

Wil jij deelnemen aan de Bijscholingsdag voor gedragswetenschappers op 6 juni? Meld je nu aan via onderstaande button!

Vragen over de Bijscholingsdag

Heb jij nog vragen over de Bijscholingsdag voor gedragswetenschappers? Wij helpen je graag! Bel of mail ons gerust via 085 – 401 83 65 of [email protected].