Met het oog op de

Toekomst

Even voorstellen: Liset Wijngaards

Ik ben Liset Wijngaards en ik ben 22 jaar. Per woensdag 1 april ben ik begonnen aan mijn nieuwe baan bij Jeugdprofessionals Nederland. Naast mijn werkzaamheden binnen Jeugdprofessionals Nederland doe ik een deeltijd opleiding aan de Universiteit van Amsterdam. Elk vrij moment ben ik bezig met mijn master opleiding; Business Studies.

WAT HEB JE VOOR OPLEIDING GEDAAN?

Voordat ik begon aan mijn huidige opleiding heb ik aan de Hanze Hogeschool Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek gestudeerd.

HOE BEN JE IN CONTACT GEKOMEN MET JEUGDPROFESSIONALS NEDERLAND?

Door mijn familiebanden was ik op de hoogte van het bestaan van het bedrijf. Omdat ik nog niet zeker wist wat ik wilde gaan doen met mijn masteropleiding, heb ik een dag meegelopen met de adviseurs van Jeugdprofessionals Nederland; Joyce en Michael. Hierna was ik ontzettend enthousiast over de werkzaamheden binnen dit bedrijf. Vlak daarna werd ik door Joyce benaderd omdat er een vacature was en of ik wellicht geïnteresseerd was. Daar heb ik volmondig ja op gezegd!

WAAROM HEB JE VOOR JEUGDPROFESSIONALS NEDERLAND GEKOZEN?

Omdat Jeugdprofessionals Nederland zich richt op een zeer interessante doelgroep en het werk erg afwisselend is. Je hebt te maken met diverse doelgroepen en dat spreekt me erg aan.

HOE ZIET JE FUNCTIE ERUIT DE KOMENDE TIJD?

De komende tijd ga ik mij vooral focussen op het verder uitwerken van het onderdeel recruitment binnen Jeugdprofessionals Nederland. Verder ga ik de rol van EVC-traject coördinator overnemen.

WAT WIL JE GRAAG BEREIKEN DE KOMENDE JAREN?

De komende jaren zou ik mij graag verder willen ontwikkelen binnen het vakgebied en al mijn taken professionaliseren.

WAT VIND JE BELANGRIJK IN JE WERK?

Dat het afwisselend en waardevol is. Het gevoel dat je daadwerkelijk belangrijk bent in een bedrijf en je hierdoor zeer verbonden voelt is voor mij erg belangrijk. Jeugdprofessionals Nederland lijkt hierdoor dus een zeer goede match, aangezien al deze punten aanwezig zijn.

WAT IS JE EERSTE INDRUK VAN JEUGDPROFESSIONALS NEDERLAND?

Mijn eerste indruk van Jeugdprofessionals Nederland is zeer positief! De werkzaamheden zijn erg verschillend maar toch samenhangend. Hierdoor kun je het hele proces doorlopen. Tevens heb je veel sociaal contact met verschillende mensen en bedrijven. Over het algemeen ben ik dus ook zeer positief en kijk ik erg uit naar mijn ontwikkelingen binnen dit bedrijf.