Evenementen

Als jeugdprofessional is ontwikkeling erg belangrijk. Daarom organiseren wij diverse soorten evenementen voor alle jeugd- en gezinsprofessionals en gedragswetenschappers: Bijscholingsdagen en masterclasses.

Op onze Bijscholingsdag leer je alles over de nieuwe ontwikkelingen in je vakgebied. Daarnaast kun je een verdiepingsslag aanbrengen in onderwerpen die voor jou interessant zijn.  Jij bepaalt namelijk zelf welke training(en) je wilt volgen. Zo doe jij binnen één dag veel kennis op die voor jou relevant is. Daarnaast verdien je met de Bijscholingsdag punten voor je herregistratie. Zo behaal je op een leuke en leerzame manier je SKJ, NVO of NIP punten. De trainingen voor jeugd- en gezinsprofessionals zijn geaccrediteerd bij het SKJ met 6.5 punten. Een volledig verzorgde dag voor jou, de hardwerkende jeugdprofessional!

Onze masterclasses staan in het teken van verdieping binnen één specifiek onderwerp. Samen met een kleine groep collega’s gaan jullie de diepte in en volg je een halve dag een masterclass gegeven door deskundigen. Daarnaast zijn de masterclasses geaccrediteerd bij het SKJ en NVO. Zo behaal je op een leerzame manier je SKJ- en/ of NVO-punten. De masterclasses zijn geaccrediteerd bij het SKJ en NVO met 3 punten.

Geplande evenementen:

Bijscholingsdag – 14 september in Den Bosch

Voor Jeugd- en gezinsprofessionals

 

Op 14 september vindt de Bijscholingsdag plaats in Den Bosch. Deze dag is bedoeld voor Jeugd- en gezinsprofessionals. Een dag vol kennis en kunde, informatieve trainingen en een netwerkplein waar je kennis kunt maken met organisaties én collega’s uit het werkveld.

Bijscholingsdag – 14 september in Den Bosch

Voor Gedragswetenschappers

 

Op 14 september vindt de Bijscholingsdag plaats in Den Bosch. Deze dag is bedoeld voor Gedragswetenschappers. Een dag vol kennis en kunde, informatieve trainingen en een netwerkplein waar je kennis kunt maken met organisaties én collega’s uit het werkveld.

 

Masterclass 17 oktober – in Zwolle

Een verdiepende kijk op hechting

 

Op 17 oktober vindt de allereerste masterclass plaats in Zwolle! Speciaal voor jeugd- en gezinsprofessionals met behoefte aan verdieping op het gebied van (problematische) hechting. Tijdens deze ochtend verdiep jij je volledig in dit thema aan de hand van twee deskundigen die elk het thema behandelen vanuit eigen expertise.

 

 

Bijscholingsdag – 14 november in Zwolle

Voor Jeugd- en gezinsprofessionals

 

Op 14 november vindt de Bijscholingsdag plaats in Zwolle. Deze dag is voor Jeugd- en gezinsprofessionals, Gedragswetenschappers én Gezinshuisouders. Een dag vol kennis en kunde, informatieve trainingen en een netwerkplein waar je kennis kunt maken met organisaties en collega’s uit het werkveld.

Bijscholingsdag – 14 november in Zwolle

Voor Gedragswetenschappers

 

Op 14 november vindt de Bijscholingsdag plaats in Zwolle. Deze dag is speciaal voor Gedragswetenschappers. Een dag vol kennis en kunde, informatieve trainingen en een netwerkplein waar je kennis kunt maken met organisaties en collega’s uit het werkveld.

Bijscholingsdag – 14 november in Zwolle

Voor Gezinshuisouders

 

Op 14 november vindt de Bijscholingsdag plaats in Zwolle. Deze dag is speciaal voor Gezinshuisouders. Een dag vol kennis en kunde, informatieve trainingen en een netwerkplein waar je kennis kunt maken met organisaties en collega’s uit het werkveld.

Masterclass – 23 november in Groningen

Een verdiepende kijk op LVB

 

Op 23 november vindt de masterclass plaats in Groningen. Tijdens deze ochtend verdiep jij je volledig in het thema ‘LVB’.

 

Binnenkort meer!