Masterclass

Nieuw bij Jeugdprofessionals Nederland: Masterclasses!

Als jeugdprofessional is ontwikkeling erg belangrijk, daarom organiseren wij masterclasses voor jeugd- en gezinsprofessionals en gedragswetenschappers. De masterclass staat volledig in het teken van verdieping binnen één specifiek onderwerp. Versterk jouw kennis en ga in gesprek met deskundigen uit het vakgebied. Daarnaast zijn de masterclasses geaccrediteerd bij het SKJ en NVO. Zo behaal je op een leerzame manier je SKJ- en/ of NVO-punten. De masterclasses zijn geaccrediteerd bij het SKJ met 3 punten.

Geplande Masterclasses:

29 mei 2024 in Nuland

Beschermd Wonen

Ben je op zoek naar een manier om je kennis over beschermd wonen up-to-date te houden? Wil je meer weten over de laatste actualiteiten en richtlijnen met betrekking tot beschermd wonen? Dan nodigen we je uit om deel te nemen aan onze Masterclass in Nuland.

29 mei 2024 in Nuland

Verantwoord pgb in de Wmo

Ontdek alles over pgb Wmo, leer over het opstellen van een pgb-plan Wmo en verdiep je kennis tijdens onze masterclass over pgb. We behandelen ook de juiste verantwoording van het pgb.

11 juni 2024 in Meppel

Dilemma’s en denkrichtingen over de toekomst van onze jeugd

Hoe kun je de uitwerking van beleid over de langere termijn onderzoeken? Welke valkuilen liggen er op de loer wanneer je dat niet doet? Wat zie je niet als je als beleidsmaker wel vooruit kijkt, maar niet terug?
Kortom, in deze masterclass staat langetermijn beleidsanalyse op het programma, en bespreken we de dilemma’s die daar voor beleid en bestuur uit voortvloeien. En die zijn er volop!

19 september 2024 in Den Bosch

Een verdiepende kijk op scheiding

Deze masterclass draait volledig om scheiding. In deze drie uur neemt Inge van der Valk je mee in het onderzoek rondom het thema, nieuwe praktische methodes of unieke zienswijzen, zodat jij aan het eind naar huis gaat met verbrede kennis of nieuwe inzichten.

1 oktober 2024 in Groningen

Een verdiepende kijk op hechting

In deze drie uur nemen twee deskundigen je mee in het onderzoek rondom het thema, nieuwe praktische methodes of unieke zienswijzen, zodat jij aan het eind naar huis gaat met verbrede kennis of nieuwe inzichten.

15 oktober 2024 in Meppel

Een verdiepende kijk op LVB

Deze masterclass draait volledig om LVB. In deze drie uur nemen twee deskundigen je mee in het onderzoek rondom het thema, nieuwe praktische methodes of unieke zienswijzen, zodat jij aan het eind naar huis gaat met verbrede kennis of nieuwe inzichten.

17 oktober 2024 in Utrecht

Afbakening Wmo en Wlz

Wil je meer inzicht krijgen in deze doelgroepen en meer leren over de details van Wlz-zorg? Dan is deze praktische training zeker aan te raden. Tijdens deze eendaagse training krijg je een diepgaand begrip van de inhoud en reikwijdte van de Wlz en de overlappende gebieden met de Wmo.

14 november 2024 in Den Bosch

Een verdiepende kijk op LVB

In deze drie uur nemen twee deskundigen je mee in het onderzoek rondom het thema, nieuwe praktische methodes of unieke zienswijzen, zodat jij aan het eind naar huis gaat met verbrede kennis of nieuwe inzichten.

19 november 2024 in Zwolle

Een verdiepende kijk op trauma

In deze drie uur neemt onze deskundige je mee in het onderzoek rondom het thema, nieuwe praktische methodes of unieke zienswijzen, zodat jij aan het eind naar huis gaat met verbrede kennis of nieuwe inzichten.

11 december 2024 in Nuland

Complexe Woningaanpassingen

Als Wmo-consulent word je regelmatig geconfronteerd met (complexe) woningaanpassingen. Hoe ga je hiermee om? Welke beslissingen moet je nemen? En vooral, hoe vind je uiteindelijk een oplossing? Tijdens onze Masterclass ga je hier dieper op in.

Veelgestelde vragen

De kosten voor de Masterclass variëren tussen de € 299,- en € 499,-. Per Masterclass zie je onder het kopje ‘Praktisch’ wat deze Masterclass kost.

Klik op het evenement waarvoor jij je wilt aanmelden en vervolgens op de aanmeldbutton. De Masterclass komt in het winkelmandje te staan. Vervolgens vul je je gegevens in en klik je op aanmelden.

Jazeker, de meeste Masterclasses worden geaccrediteerd. Je behaalt 3 punten in de categorie formeel leren wanneer jij aan een Masterclass deelneemt. Per Masterclass wordt onder het kopje ‘Praktisch’ benoemd wanneer de Masterclass is geaccrediteerd.