Ons team

Alle medewerkers van Jeugdprofessionals Nederland dragen actief bij aan de ontwikkeling van individuele professionals en teams. Met een creatieve, frisse blik werken ze samen aan de jeugdhulpverlening van de toekomst.

Angela Everts

Financieel medewerker

[email protected]

085 – 401 83 65

 

“Ik regel als financieel medewerker alles op financieel gebied. Van het opstellen van financiële rapportages tot het verwerken van binnenkomende facturen. Het is een uitdagende functie waarbij ik mijzelf kan blijven ontwikkelen.”

Angela Everts

Anna Meester

EVC-professional

[email protected]

06 – 19 56 68 70

 

“Bij mij staat betrokkenheid hoog in het vaandel: betrokkenheid bij mijn collega’s en bij de kandidaten van het EVC-traject. Samen met de kandidaten zoek ik naar hun vakbekwaamheid.”

Anna Meester

Anne-Lize Baas-Kooijman

EVC-professional

[email protected]

06 – 57 95 12 74

 

“Als EVC professional begeleid ik de kandidaat van begin tot eind met de opbouw van het portfolio. Met mijn jarenlange ervaring binnen de zorg kan ik de kandidaat wegwijs maken met de verschillende richtlijnen en deskundigheidsgebieden binnen het EVC-traject. Het contact met de kandidaat zorgt ervoor dat ik mijn sociale kwaliteiten goed kan benutten in deze functie!”

Anouk Geerts

EVC-Coördinator

[email protected]

06 – 19 05 13 07

 

“Ik draag graag bij aan de bewustwording van EVC-kandidaten, die tijdens het EVC-traject ontdekken wat ze allemaal kunnen. Korte lijnen en een gezellig team, daar hou ik van.”

Anouk Geerts

Daphne Westenbrink

Eventmanager 

[email protected]

06 – 19 70 54 84

 

“Als eventmanager ben ik verantwoordelijk voor de organisatie van de Bijscholingsdagen. Door mijn brede takenpakket is geen dag hetzelfde en blijft elke dag een verrassing. Ik word gelukkig van een goedlopend evenement waar ik mijn creativiteit in kwijt kan en mensen met plezier naartoe gaan.”

Edward Post

Opleidingsadviseur 

[email protected]

06-51389350

 

“Vanuit een commerciële en sociale achtergrond mag ik diverse partijen adviseren over scholing, opleiding en certificering. Een mooie taak waarbij de deskundigheid van de jeugdzorgmedewerkers centraal staat. Mijn jarenlange ervaring als jeugdhulpverlener kan ik goed gebruiken bij het geven van passende adviezen. Samen kwaliteit leveren met een gedreven en enthousiast team binnen een ambitieuze organisatie!”

 

Ferry Neulen

Recruiter

[email protected]

06 – 26 88 75 32

 

“Na jarenlang gewerkt te hebben in de uitvoering van de zorg ben ik me nu meer gaan richten op de algemene kwaliteitsverbetering van de jeugdzorg. Mijn taak als recruiter is het zoeken en spreken van nieuwe professionals met een vergelijkbare visie als Jeugdprofessionals Nederland, en die net als ik, enthousiast worden van het verbeteren van de kwaliteit binnen de jeugdzorg.”

Henk Boersma

Teamleider EVC

[email protected]

06 – 19 25 21 50

 

“Als teamleider EVC zorg ik ervoor dat onze kandidaten in staat worden gesteld om een zinvol en succesvol EVC-traject te doorlopen. Het realiseren van dit doel, doe ik door mijn brede werkervaring binnen de Arbeidsmarkt in te zetten en de vakinhoudelijke kennis van mijn collega’s te benutten. Mijn gedrevenheid kenmerkt zich door oprechte aandacht en de focus om mensen samen te brengen. “

Joyce Bouwknegt

Directeur

[email protected]

06 – 21 17 93 01

 

“Werken met een professioneel en gedreven team maakt dat ik ieder dag met veel plezier werk. Net als het domein van de Jeugdzorg zijn wij altijd in beweging, altijd in ontwikkeling en op zoek naar de beste manier om aan te sluiten bij de behoefte van onze klanten.”

 

Joyce Bouwknegt

Liset Wijngaards

Recruiter

[email protected]

06 – 19 57 79 33

 

“Ik hou van afwisseling. Met mijn brede takenpakket op het gebied van recruitment, sales en online contacten leggen is geen dag voor mij hetzelfde. Verder is het team waarmee ik werk een groot pluspunt. Het onderling contact is erg goed en de werksfeer ook.”

Liset Wijngaards

Maartje Ruskamp

Opleidingsontwikkelaar 

[email protected]

06- 51 47 75 94

“Met een achtergrond als gedragswetenschapper ken ik de jeugdzorg vanuit het werkveld. Als opleidingsontwikkelaar zorg ik samen met het team, de opleiders en trainers voor trainingen met een hoge inhoudelijke kwaliteit en interessante onderwerpen passend bij de laatste ontwikkelingen in de jeugdzorg. Ik werk vanuit energie en enthousiasme en vind het belangrijk dat iedereen na een training enthousiast en met nieuwe inspiratie naar huis gaat.” 

Michael Bolhuis

Teamleider

[email protected]

06 – 11 07 26 57

 

“Ik kom graag bij gemeenten en jeugdzorgorganisaties en adviseer over scholingstrajecten voor het personeel. Zelf ben ik meerdere jaren werkzaam geweest binnen het jeugddomein en ik blijf het een leuke doelgroep vinden. Door mijn werkzaamheden als adviseur heb ik het gevoel dat ik toch mijn steentje kan bijdragen aan de jeugdzorg.”

Michael Bolhuis

Miquel Wijngaards

Directeur 

[email protected]

085 – 401 83 65

 

“Kennis en kunde delen zit in mijn DNA, net als een bijdrage leveren aan het sociaal domein. Deze komen samen in onze organisatie. Dagelijks werken wij met een professioneel en betrokken team aan de deskundigheid van de professionals in de Jeugdzorg. Dat maakt mij trots.”

 

Miquel Wijngaards

Miriam den Boer

EVC-professional

[email protected]

085 – 401 83 65

 

“Ik werk als gedetacheerd gedragswetenschapper en als EVC-professional. Wat voor mij het werken bij JPNL zo leuk maakt is dat persoonlijk contact echt voorop staat. Het persoonlijk contact met de klanten en collega’s, dat maakt het werk zo leuk.”

Miriam den Boer

Silvan de Zeeuw

Adviseur

[email protected]

06 – 19 48 13 09

 

“De laatste jaren ben ik erachter gekomen dat ik vanuit een commerciële functie graag een maatschappelijk belang dien. Samen met een enthousiast en professioneel team zorgen we ervoor dat we doormiddel van detachering, kwalitatieve professionals plaatsen binnen de jeugdzorg. Hierin staat goed werkgeverschap centraal, mede als een goede relatie met onze opdrachtgevers.”

Sjoukje Antonides

Kwaliteitsadviseur 

[email protected]

06 – 15 85 52 31

 

“Als kwaliteitsadviseur werk ik veel samen met de EVC-coördinator en het team van EVC-professionals. Ik onderzoek waar innovatie mogelijk is en hoe dit geïmplementeerd kan worden binnen de organisatie.”

Sjoukje Antonides

Tesse de Boer

EVC-professional

[email protected]

06- 21 12 55 01

 

“Ik vind positief en persoonlijk contact belangrijk tijdens het EVC-traject. Ik help kandidaten op weg en motiveer hen bij het beschrijven van hun competenties. Samen kijken we naar wat er mogelijk is en maken we een goede planning.”

Zuzana Goddaer

Opleidingscoördinator

[email protected]

06-19 57 8420

 

“Als opleidingscoördinator ben ik verantwoordelijk voor het coördineren van trainingen en opleidingen. Ik breng graag de juiste mensen bij elkaar en kijk waar de behoeftes liggen. Door de veelzijdigheid van mijn werk kan ik hier mijn creativiteit in kwijt.”