Met het oog op de

Toekomst

Standhouder

Op 21 november 2019 vindt de Nationale Bijscholingsdag voor Jeugdprofessionals plaats in Congrescentrum 1931 te Den Bosch.

Deze Nationale Bijscholingsdag wordt bijgewoond door zowel beginnende als ervaren Jeugd- en Gezinsprofessionals. Daarnaast zijn gedurende de gehele dag docenten en andere betrokken partijen uit het werkgebied van de Jeugdwet aanwezig. De voorgaande Bijscholingsdagen waren een groot succes met ruim 200 aanmeldingen.

Tijdens deze dag kunt u, als standhouder, uw producten en diensten onder de aandacht brengen op de informatiemarkt. Deze informatiemarkt is een uitstekende gelegenheid om een netwerk op te bouwen en naamsbekendheid te creëren.

De informatiemarkt vindt plaats in de foyer, waar de lunch en de afsluitende borrel voor alle aanwezigen plaatsvinden. Ook tussen de workshops door is er gelegenheid voor bezoekers om de informatiemarkt te bezoeken.

Er zijn verschillende opties voor u als standhouder. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of een informatieflyer aan te vragen.

Contactformulier standhouders

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.