Standhouders

Jeugdprofessionals Nederland creëert een netwerk waar alle jeugd- en gezinsprofessionals en orthopedagogen uit Nederland zich bij aan kunnen sluiten.

Tijdens de Bijscholingsdag doen de deelnemers actuele en valide kennis op in de trainingen die zij volgen. Zo blijven ze actueel geschoold én behalen zij hun punten voor hun beroepsregistratie. Wij bieden deze dag graag ruimte aan standhouders die deze professionals weten te inspireren met hun producten of diensten.

Heb jij een spel, werkwijze of methodiek ontwikkeld welke je graag deelt met collega-professionals in het werkveld?

De Bijscholingsdag wordt bijgewoond door zowel beginnende als ervaren Jeugd- en gezinsprofessionals. De voorgaande Bijscholingsdagen waren een groot succes met ruim 100 aanmeldingen. Tijdens deze dag kan je, als standhouder, jouw producten en diensten onder de aandacht brengen op de kennismarkt. Deze kennismarkt is een uitstekende gelegenheid om een netwerk op te bouwen en naamsbekendheid te creëren. De kennismarkt vindt plaats op het centrale plein, waar de lunch en de afsluitende borrel voor alle aanwezigen plaatsvinden. Ook tussen de trainingen door is er gelegenheid voor bezoekers om de kennismarkt te bezoeken.

Er zijn verschillende opties voor jou als standhouder. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag de standhouder brochure aan. Direct contact? Bel Daphne Westenbrink, Eventmanager, op 06-19705484.

Contact opnemen

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef:
Nieuwsbrief
Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.