Met het oog op de

Toekomst

Wil jij je SKJ punten behalen?

Als Jeugd- en gezinsprofessionals dien je elke vijf jaar te voldoen aan de door het beroepsregister (SKJ) vastgestelde eisen ten behoeve van herregistratie. Dit houdt concreet in dat je als jeugd- en gezinsprofessionals elke vijf jaar geaccrediteerde deskundigheidsbevordering (60 punten) en reflectie (60 punten) moet volgen en registreren. Voldoe jij aan deze eis, dan mag jij het vak blijven uitoefenen. Maar hoe kan jij  al deze SKJ punten behalen? Wij ondersteunen jou als jeugd- en gezinsprofessional daar graag bij en helpen je graag met het bereiken van deze doelstelling. Dit doen wij op een toegankelijke, snelle en professionele manier met ons Kennispakket Jeugdhulpverlening. 

 


Je SKJ punten behalen bij Jeugdprofessionals Nederland met ons Kennispakket Jeugdhulpverlening

 

Wij helpen jou je jaarlijks benodigde SKJ punten behalen zodat jij je vak als Jeugd- en Gezinsprofessional kunt blijven uitvoeren. Met ons Kennispakket Jeugdhulpverlening heb je:

  Een breed scala aan SKJ geaccrediteerde trainingen en activiteiten
  Keuze uit 5 verschillende soorten Kennispakketten
  Een persoonlijk (online) scholingsplan inclusief begeleiding
Toegang tot een groot netwerk van jeugd- en gezinsprofessionals
  Gratis handboek Jeugdhulp t.w.v. €29,95

Gratis Online Brochure aanvragen

 


 

Je SKJ punten behalen bij Jeugdprofessionals Nederland met ons Kennispakket Jeugdhulpverlening

“Wij zijn als kennispartner, opleider en bemiddelaar binnen het sociale domein Jeugd, altijd in ontwikkeling en op zoek naar innovatie en kansen om onze dienstverlening te verbeteren.”


 

Lees hier meer over onze Kennispakketten