Met het oog op de

Toekomst

Kosten €1.150 excl. BTW
Locatie: op aanvraag
Geertje Karstens

In de afgelopen 40 jaren heb ik vele opdrachten/aanstellingen gehad waarin ik opleidings- en trainingsprogramma’s heb kunnen aanbieden aan bestuurders, managers en medewerkers van woningcorporaties, arbeidsbureaus/CWI, gemeenten, onderwijs-, zorg- en welzijninstellingen. Als deskundigheidsbevordeing en soms als onderdeel van een reorgansiatie, met begeleiding naar een volgende baan of met therapeutische ondersteuning.

Nu mijn loopbaan als manager en bestuurder werkend voor bovengenoemde instellingen is afgerond, ben ik als trainer/docent, loopbaanadvsieur en voorzitter voor een specialistische begeleidingsinstelling werkzaam in de jeugdzorg.

Depressieve klachten zijn voor mij als ervaringsdeskundige meer dan bekend. Via een programma van de RUG/UMCG heb ik mij bekwaamd in de Cognitieve GedragsTherapie en Mindfulness voor het werken vanuit mijn eigen praktijk. Als vrijwilliger/lid van Mind en Depressiegespreksgroepen in Noord Nederland, herken ik steeds beter de symptomen en zet ik mij in om vooral meer preventief te werken.