Incompany

Zoek je scholing op maat voor de jeugdzorgmedewerkers in jouw organisatie? Jeugdprofessionals Nederland heeft een breed aanbod aan geaccrediteerde incompany-trajecten voor bijscholing en kennisverdieping. Tijdens het volgen van onze opleidingen behalen je medewerkers SKJ-punten voor hun herregistratie.

Waarom incompany scholing volgen bij Jeugdprofessionals Nederland?

Persoonlijk: kies je voor incompany, dan maken we een traject op maat voor jouw organisatie. Met korte lijnen en een concreet plan dat aansluit bij de wensen en leervragen van de werknemers.

Praktijkgericht: de werkplek is ons uitgangspunt. De casuïstiek en werkvormen stemmen we af op de dagelijkse praktijk van jouw medewerkers. Ze leren wat werkt in de praktijk.

Voor een sterker team: je medewerkers leren samen. Het hele team komt in één keer op hetzelfde kennisniveau en de onderlinge betrokkenheid en motivatie van alle teamleden stijgt direct.

Kwaliteit voorop: onze trainingen zijn SKJ-geaccrediteerd en worden gegeven door ervaren, gedreven docenten met werkervaring in de praktijk. 

Meer weten?

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Onze adviseurs helpen je graag met een persoonlijk advies. Je kunt hen van maandag t/m vrijdag bereiken via 085 – 401 83 65 of stuur jouw vraag via ons contactformulier. 


Heb je interesse in een incompany-training of wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie? Bekijk het aanbod of neem contact met ons op. Onze adviseurs denken graag met je mee! Je krijgt binnen twee werkdagen een reactie van ons.

Praktijkgerichte aanpak

De werkpraktijk is het uitgangspunt in al onze incompany trajecten. In onze aanpak koppelen we de geleerde vaardigheden direct en actief aan de eigen werkomgeving van de deelnemers. Voor de deelnemers biedt onze aanpak een zeer efficiënte en uitdagende manier van leren. De deelnemers leren namelijk alleen de zaken die er in de praktijk écht toe doen. Tijdens de bijeenkomsten delen deelnemers hun ervaringen en gaan ze met elkaar aan de slag met casuïstiek en praktijkgerichte opdrachten en oefeningen. Dit is niet alleen inspirerend, op deze manier wordt de theorie ook voortdurend gekoppeld aan de dagelijkse praktijk van de deelnemers.

Contact opnemen

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef:
Nieuwsbrief
Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.