E-learning Professionaliteit binnen het gedwongen kader

Online
 69,00
3 uur
Jeugd- en gezinsprofessionals

In deze e-learning krijg je als jeugd- en gezinsprofessional essentiële kennis en vaardigheden toegereikt met betrekking tot het gedwongen kader. Je leert als professional op de juiste manier met verschillende cliënten om te gaan. Vaak ligt dit gevoelig, omdat jij als professional de controle hebt. Wil jij weten hoe je als professional hiermee om kan gaan? Volg dan de e-learning ‘Professionaliteit binnen het Gedwongen Kader’.

In deze e-learning krijg je als jeugd- en gezinsprofessional essentiële kennis en vaardigheden toegereikt met betrekking tot het gedwongen kader.

Je leert als professional op de juiste manier met verschillende cliënten om te gaan. Vaak ligt dit gevoelig, omdat jij als professional de controle hebt. Dat waardeert natuurlijk niet iedereen. Daarnaast is er ook aandacht voor de waarde van jou als professional.

Deze cursus is geschikt voor professionals die in hun werk in aanraking komen met mensen met eetproblematiek/-stoornissen, maar die hier nog weinig kennis van- of (werk)ervaring mee hebben. Deze e-learning biedt waardevolle inzichten en tools die in praktijk toegepast kunnen worden.

Opleidingsniveau

De e-learning is op hbo-niveau.

De e-learning duurt gemiddeld 3 uur. De kosten voor de e-learning zijn € 69,- (vrijgesteld van btw).

Unieke online leeromgeving

Voor de e-learning ‘Professionaliteit binnen het gedwongen kader’ krijg je toegang tot onze online leeromgeving. Je krijgt tot één jaar na het afronden van de e-learning toegang tot de online leeromgeving. Omdat het Sociaal Domein aan verandering onderhevig is, actualiseren wij de lesstof regelmatig. De online leeromgeving is beschikbaar op elke computer, laptop of tablet.

Toetsing en certificering

De e-learning sluit je af met een zelftest. Als je de e-learning volledig hebt doorlopen en de toetsing met succes afrondt, ontvang je een certificaat van Jeugdprofessionals Nederland. Deze kun je bij het SKJ indienen voor 3.0 herregistratiepunten in de categorie formeel leren.

 69,00

Wellicht vind je dit ook interessant

E-learning Motiverende gespreksvoering

Ontdek tijdens deze e-learning hoe je weerstand effectief kunt transformeren naar groei en verandering door middel van motiverende gespreksvoering (MGV). Deze e-learning biedt je als jeugdprofessional inzicht in de mechanismen van gedragsverandering en voorziet je van praktische tools om weerstand te overwinnen en groei en verandering te bevorderen. Je leert hoe je motivatie en gedragsverandering kunt stimuleren.

Webinar Jeugdwet Actueel: Lunch & Leer – Algemene Voorziening Jeugdwet

De Jeugdwet is een dynamische wet. Nieuwe inzichten, rechterlijke uitspraken of politieke besluitvorming kunnen leiden tot aanpassingen in de Jeugdwet. Het is aan jou de taak om op de hoogte te zijn van de laatste wijzigingen. Deze sessie helpt jou jouw kennis op dit vlak altijd actueel te houden. In de sessie van 3 mei 2024 ging Wim Peters in op een uitspraak over een bezwaar tegen een besluit van de gemeente over het uitvoeren van de jeugdwet via een algemene voorzieining.

E-learning Autisme bij meisjes

Autisme bij meisjes wordt vaak nog steeds niet goed herkend. Het ziet er anders uit dan autisme bij jongens en de aandachtspunten voor begeleiding zijn ook vaak anders. Die verschillen en wat dat inhoudt voor de begeleiding zullen wij tijdens deze training behandelen. Een training vol theorie, praktijkvoorbeelden en oefeningen.