Met het oog op de

Toekomst

Opleidingen

Wilt u zich laten omscholen of bent u op zoek naar een verbreding of verdieping binnen het Sociaal Domein? Jeugdprofessionals Nederland is dé specialist in opleiden binnen het Sociaal Domein. Onze opleidingen worden gegeven door docenten met ruime ervaring binnen de verschillende facetten van de Jeugdhulp. Daarnaast zijn onze opleidingen SKJ- geaccrediteerd.

Trainingen

Als professional werkt u in een veranderende samenleving. Steeds vaker staat u voor zwaardere en complexere hulpvragen van jeugdigen en hun ouders. Dit vraagt van u de nodige kennis en competenties. Door het volgen van korte trainingen ontwikkelt u hoogwaardige kennis en zorgt u voor uw eigen professionele ontwikkeling.

Incompany

Al onze opleidingen en trainingen kunnen Incompany (op locatie) worden verzorgd. Daarnaast is onze expertise in te zetten in de door u gewenste leervorm. Daarmee verzorgen wij een Incompany training die volledig wordt opgesteld op basis van uw behoeften. Ook kunnen alle maatwerktrainingen die Incompany plaats vinden SKJ-geaccrediteerd worden.