07 maart 2023

Incompany

07 maart 2023

Zoek je scholing op maat voor de medewerkers in jouw organisatie? Jeugdprofessionals Nederland heeft een breed aanbod aan geaccrediteerde incompany-trajecten voor bijscholing en kennisverdieping. Tijdens het volgen van onze opleidingen behalen je medewerkers SKJ-punten voor hun herregistratie.

Waarom incompany scholing volgen bij Jeugdprofessionals Nederland?

Maatwerk: kies je voor incompany, dan maken we een traject op maat voor jouw organisatie. Met korte lijnen en een concreet plan dat aansluit bij de wensen en leervragen van de werknemers.

Praktijkgericht: de werkplek is ons uitgangspunt. De casuïstiek en werkvormen stemmen we af op de dagelijkse praktijk van jouw medewerkers. Ze leren wat werkt in de praktijk.

Voor een sterker team: je medewerkers leren samen. Het hele team komt in één keer op hetzelfde kennisniveau en de onderlinge betrokkenheid en motivatie van alle teamleden stijgt direct.

Kwaliteit voorop: onze trainingen zijn SKJ-geaccrediteerd en worden gegeven door ervaren, gedreven docenten met werkervaring in de praktijk. 

Meer weten?

Heb je interesse in een incompany-training of wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie? Bekijk het aanbod of neem contact met ons op. Onze adviseurs denken graag met je mee! Je krijgt binnen twee werkdagen een reactie van ons.

Contact opnemen Incompany

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef:
Nieuwsbrief
Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.